De carrière van Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is een echte alleskunner als het om tv-werk gaat. De schone Volendamse werd geboren op 26 januari 1990 en maakt al jaren furore met haar uiteenlopende programma’s. Ze begon met haar doorbraak in Sterretje Gezocht en veroverde daarmee haar positie als BNN-presentatrice. Daarna presenteerde ze nog programma’s als Onderweg naar Morgen en Try Before You Die. 

In het laatstgenoemde programma toonde Geraldine aan over een degelijk gedurfde kant te beschikken. Zo waagde ze zich aan taken als tongzoenen met een bejaarde man en het maken van de grootste graancirkel. Deze gedurfdheid en bijbehorende overwinning leidde tot een periode bij Spuiten en Slikken, alwaar ze uiteindelijk een vaste waarde werd en experimenten presenteerde onder de noemer Gerries Eerste Keer.

In 2019 maakte ze uiteindelijk de overstap naar RTL, waar ze zich aansloot bij het team van The Voice of Holland en tevens een programma presenteerde dat gebroken families herenigde. Hierna breidde ze haar repertoire verder uit met shows als Expeditie Robinson: NL vs BE en Geraldine en de Vrouwen. Tegenwoordig is ze het gezicht van het teruggekeerde Big Brother op RTL 5.

Geraldine verrast Instagram-volgers met kiekje uit de kleren

Naast haar uitgebreide tv-werk is Geraldine ook op social media erg populair. Op Instagram heeft ze op het moment van schrijven 658.000 volgers, welke ze regelmatig verblijdt met plaatjes van haar prachtige figuur.

Ook ditmaal is het weer raak. Geraldine gaat namelijk uit de kleren en poseert voor de lens van goede vriendin en fotografe Sofia Maria. Ze deelt het resultaat op Instagram en de daaropvolgende reacties liegen er niet om. Kreten als “Wauw! ” en “Goedemorgen!” vliegen ons om de oren. Bekijk de betreffende Instagram-foto hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)