Geraldine Kemper en topless, een gouden combinatie

Geraldine Kemper is vaker topless op foto’s vastgelegd en daar heeft ze overduidelijk geen problemen mee. Wij moeten eerlijk zijn: wij vinden het ook zeker geen probleem wanneer de spontane blondine weer van zichzelf laat horen op deze manier.

De geboren Amsterdamse deelde zojuist een foto op Instagram waar we stiekem wel een beetje jaloers op zijn. Wij zitten nu te werken achter onze laptop, maar Geraldine heeft haar zaakjes toch net wat beter voor elkaar. Op de foto is te zien dat ze alleen een bikinibroekje draagt en heerlijk geniet van het Franse zonnetje, terwijl ze aan het lezen is. Bij de foto zette ze de volgende tekst: “Vakantiemodus proberen vast te houden. In ieder geval het vele lezen. Had mezelf een E reader kado gedaan. Dus heerlijk gelezen. En dat wil ik blijven doen.
Dus. Tips zijn welkom”

Dat de foto goed in de smaak valt bij haar Instagram-volgers, dat is nogal zacht uitgedrukt. De foto is namelijk zo’n half uur geleden geplaatst en heeft nu al meer dan 4 duizend likes binnen weten te slepen. Ook luisteren veel volgers naar haar tekst en geven ze Geraldine wat leestips. Zie hieronder de desbetreffende topless foto van Geraldine Kemper:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)