De reden waarom de privéjet zo snel is

De nieuwe G800 jet heeft de grootste actieradius in de Gulfstream-vloot met een actieradius van zo’n 14.000 kilometer. Het is de snelste jet die het merk ooit heeft geproduceerd. Al dat vermogen is afkomstig van de Rolls-Royce Pearl 700-motoren met hoge stuwkracht en de door Gulfstream ontworpen vleugel en winglet die voor het eerst werden geïntroduceerd op de Gulfstream G700. De G800 heeft ook een verbeterde brandstofefficiëntie en meer mogelijkheden in vertrek en aankomst punten op het vliegroute schema.

waarom de Gulfstream snel is

Binnen in de luxurieuze Gulfstream G800

Het vliegtuig druipt van de high-end afwerkingen. De G800 is ontworpen om plaats te bieden aan maximaal 19 passagiers. Met vier of drie leefruimtes met bemannings compartimenten. Het beschikt ook over de kenmerkende Gulfstream Cabin Experience met 100 procent verse, nooit gerecirculeerde lucht, fluisterstille geluidsniveaus, toonaangevende lage cabine hoogte en 16 Gulfstream panoramische ovale ramen.

binnen in de luxe jet

Luxe jet voor een aardige prijs

Hoewel er nog geen officiële prijs is vrijgegeven, zou de nieuwe Gulfstream G800 naar verluidt een prijskaartje hebben van zo’n € 62 miljoen. Als je nou geïnteresseerd bent in het hebben van zo’n jet, dan moet je toch nog even wachten, want de leveringen van de G800 wordt pas begin 2023 verwacht.

Nu je toch zo lekker aan het shoppen bent van luxe-items, check dan dit luxe jacht van € 175 miljoen.