Releasedatum GTA VI bekend

Er zijn veel geruchten dat GTA VI morgen, 25 maart, officieel aangekondigd gaat worden. Binnen een week na de bekendmaking zou de eerste trailer online worden gegooid van de nieuwe game. Er zijn al eerdere geruchten naar buiten gekomen waaruit bleek dat Rockstar Games al een tijd bezig was met het ontwikkelen van de nieuwe GTA. Nu we weten wanneer de game bekend gemaakt zal worden, kunnen we ook speculeren over wanneer die uitgebracht zal worden. Dit gaat waarschijnlijk nog wel een jaar of twee duren. Waarschijnlijk zal die uitkomen wanneer de PS5 en de Xbox Series X allang op de markt zijn. Dit zal dan ook een echte must have game zijn voor deze nieuwe game consoles.

Nieuwe Xbox en PS5 zijn al aangekondigd

Het zou geen toeval zijn als GTA VI rond deze dagen wordt bekendgemaakt. Omdat deze game gespeeld kan worden op de PS5 en de Xbox Series X hebben ze waarschijnlijk gewacht totdat de releasedatum van deze game consoles werden bekendgemaakt. Nu dat pas gebeurd is, zou men niet raar opkijken als GTA VI ook binnenkort bekend wordt gemaakt.

GTA V

Er zijn geruchten dat GTA VI een gouden logo zou hebben. Ook zouden ze een game mode hebben toegevoegd waardoor je de mogelijkheid hebt om de politie te zijn bij multiplayer. De details hierover zijn echter nog niet bekend.

GTA V is erg succesvol

GTA V was een erg succesvolle game. Hij werd uitgebracht in 2013 en is sindsdien 120 miljoen keer verkocht. Door zijn ongekende populariteit kunnen fans dan ook niet wachten op de release van GTA VI. Voor hen is het dus wachten voordat Rockstar Games eindelijk het ijs gaat breken.