Grote horloges voor mannen met brede polsen

Grote horloges. Het staat je of het staat je niet. Een horloge is dan ook veel meer dan een simpele wijzerplaat die je de tijd laat zien. Het uit je smaak en weerspiegelt een stuk van je persoonlijkheid. Bij mannen met grote polsen horen grote horloges met een kastgrootte van zo’n Ø45 mm. Grootse uurwerken, zware wijzerplaten en stoere horlogekasten hebben we op een rij gezet. Check it out.

BIG BOLD SPECTRUM-collectie van Swatch

De nieuwste BIG BOLD SPECTRUM-collectie van Swatch is zoals je al ziet een toverbal van kleuren, in de juiste zin van het woord. Een robuuste Ø47 mm semi-transparante, matzwarte kast heeft semi-transparante siliconen banden en ontbloot vol trots het compleet zichtbare uurwerk.

grote horloges brede pols heren

Het unieke solar-spectrumeffect van het merk straalt onder het mechanisme en bevat dynamische weerkaatsingen bij het spelen met licht. Eén ding is zeker: het valt erg op. Dus wil jij graag de show stelen, ga dan voor deze klok.

Swatch horloges

SO27B113

Swatch €100,00 Shop nu

BOSS Pioneer-collectie

De collectie van BOSS is geïnspireerd op de klassieke luchtvaart. Waardoor de retro look ook erg naar voren komt. De grote horloges zijn van alle marken thuis. Ze zijn zowel chique als retro. En sportief als classic.

grote horlogekast

Aangezien de vier verschillende horloges van de BOSS Pioneer-collectie allemaal net een andere stijl bieden, kun je ze om je arm slaan bij allerlei verschillende outfits – voor allerlei verschillende gelegenheden. Deze horloges passen vrijwel overal bij. Een perfecte combinatie als jij een erg veelzijdige kledingkast hebt.

groot horloge

Pioneer

BOSS €237,15 Shop nu

Panerai Luminor en Radiomir

Deze is bedoeld voor mannen die dromen van een luxe horloge. Het merk Panerai behoort in een high-end rij met merken als Rolex en Audemars Piguet. Over smaak valt niet te twisten, maar qua design krijg je wat ons betreft waar voor je geld. Het Zwitserse merk – met Italiaanse roots – staat voor ‘art in motion’ en is beroemd geworden door zijn chique duikhorloges.

grote horloges brede polsen

De meest kenmerkende modellen van dit mek zijn de historische Luminor en Radiomir. Deze modellen bewijzen dat een groot horloge ook wel degelijk een subtiele uitstraling kan hebben. Aangezien dit een zeer luxe merk is, heb je ook de keuze om alles aan te passen naar jouw wens. Hier vind je dan ook zeker genoeg horloges boven de Ø45 mm.

horloge

Luminar

Panerai €20.900 Shop nu