Wat zegt je neus over Je lengte?

Mocht nu net een vreugdedansje aan het doen zijn, de onderzoeksresultaten zijn uiteraard niet heilig. Opvallend is het wel. Zo zouden mannen met een opvallend grote neus vaker ook forser uitvallen daar beneden. Met fors bedoelen we dan ook redelijk fors.

 

Deelnemers aan het onderzoek

Uiteraard kun je vraagtekens plaatsen bij de uitkomsten van het onderzoek. Allereerst het meest lugubere detail: de deelnemersgroep bestond uit 126 mannen, reeds overleden mannen welteverstaan. De onderzoekers van de Kyoto Prefectural University of Medicine hadden met name aandacht voor een aantal specifieke eigenschappen: de lengte van de deelnemers, het gewicht, de lengte van hun slappe geslachtsdeel, de omtrek en het gewicht van hun testikels.

Het onderzoek

Volgens het onderzoek hebben mannen met een kleinere neus een lengte van gemiddeld 4.1 inch (10.4 centimeter). Mannen met een groot uitgevallen reukorgaan zouden de beschikking hebben over een derde been met een gemiddelde lengte van zo’n 13.46 centimeter (5.3 inch). De afmeting zijn voor de goede orde in slappe toestand.

groot geschapen mannen

Mocht je denken dat het al redelijk luguber is om een onderzoek te houden op basis van kenmerken van overleden mannen, let dan even op. Het bleek namelijk om belangrijk te zijn om te weten wat de lengte van de penis zou zijn bij een erectie. Dat onderzoeken als de deelnemers zijn overleden valt niet mee, maar daar had men wat op gevonden. De onderzoekers trokken de jongeheer namelijk zo ver mogelijk omhoog en zo kwam men aan de ‘uitgerekte lengte’. Op basis van die bevindingen kon men dus concluderen dat mannen met grote neuzen een grotere ‘uitgerekte lengte’ heeft. Zaken als leeftijd, lengte of lichaamsgewicht doen er dus niet, nog voor de geboorte is blijkbaar al bepaald om je groot geschapen bent of niet. Of er ook een verschil was in besneden en onbesneden mannen vertelt het onderzoek niet.

Groter niet per se beter

Volgens het onderzoek van Big One Dating – de website voor vrouwen die op zoek zijn naar groot geschapen mannen – bleek dat 20 centimeter de ideale lengte was. Ruim 44% van de ondervraagde dames had een orgasme ervaren als de man over zo’n fors geslachtsdeel beschikte. Naar mate het mannelijke lid groter was, nam het aantal dames wat daadwerkelijk een orgasme kreeg af. De kleiner geschapen man is dus niet per definitie slechter af.