Bubby’s Baked

De cannabisexploitant uit Massachusetts besloot de nationale brownie dag groots aan te pakken. Naast het vieren van de nationale dag, werd het nieuwe product van de exploitant ook gevierd. Dit nieuwe product is namelijk de ‘Bubby’s Baked’. Dat zijn zacht gebakken brownie bites met wiet erin. MariMed, het cannabisbedrijf, besloot de lancering van de Bubby’s Baked en de nationale brownie dag samen te pakken. Het bedrijf wist de grootste wiet brownie ooit te maken.

Grootste wiet brownie ooit

Door de afmetingen van deze grote lekkernij ga je wellicht schrikken, want hij is enorm. Het is maar liefst 92 centimeter breed, 92 centimeter lang en 38 centimeter hoog. Daarnaast weegt het gebakje 385 kilo, ja dat lees je goed. In de hele lekkernij zit maar liefst 20.000 mg THC. Dit is actieve ingrediënt in wiet waar je high van wordt. Even ter referentie; de gemiddelde spacecake kan tussen de 2,5 mg en 50 mg THC bevatten. Over het algemeen is tien mg al genoeg om effecten te ervaren. Als we dan even terugdenken aan deze mega wiet brownie, is dit bijna onwerkelijk.

Credit: MariMed

In totaal zijn er maar liefst 1.344 eieren, 36 kg aan meel en een grote hoeveelheid suiker en wiet gebruikt om deze unit te maken. De prijs is nog niet bekend.

Ook in Nederland is er een record verbroken als het gaat over eten. De duurste hamburger ter wereld werd hier gemaakt.