De Alfa Bier-kersttrui is een hit

Hoe je het ook wendt of keert, kerst staat in het teken van het samenzijn met je familie en vrienden, iets waar het gezellige, Limburgse Alfa Bier veel waarde aan hecht. Niet alleen de bieren van Alfa Bier gaan hard, ook de kersttruien zijn een mega hit gebleken vorig jaar. Ze gingen als warme broodjes over de toonbank en de reacties waren uitermate positief. Dit jaar pakken ze nog groter uit en komen ze met twee varianten: een groene kersttrui met een bier-slogan en een rode kersttrui met een tattoo-print.

Foute kersttrui bier

Kersttrui Groen

Alfa Bier €14,95 Shop nu
Foute kersttrui bier 2

Kersttrui Rood

Alfa Bier €14,95 Shop nu

Wanneer je de kersttruien voor 15.00 uur bestelt, worden ze dezelfde dag nog verzonden. De truien zijn verkrijgbaar in de herenmaten M, L, XL en XXL (de rode kersttrui is al uitverkocht in XXL). Dus ben jij een echte bierdrinker en vind jij dat het hoog tijd is dat jij (en je vrienden en familie) eens gek doen met een opvallende kersttrui? Bestel de kersttruien dan op de website van Alfa Bier. Zo kan jij jezelf en je vrienden in de kerst vibes laten komen en proosten op elkaar. En dit doe je natuurlijk met het ‘Beste Pils ter Wereld’.

Alfa Edel Pils wint de titel ‘Beste Pils ter wereld’

Sinds het jaar 1870 brouwt de Limburgse familie Meens op ambachtelijke, traditionele wijze haar Alfa Bieren. Deze onafhankelijke familiebrouwerij ligt tussen de groene heuvels van het Zuid-Limburgse buurtschap Thull, in Schinnen. Since day one houdt de familie zich trouw aan de traditie en receptuur; en dat is niet zomaar.

winnaar world beer awards

Alfa Edel Pils is namelijk internationaal in de prijzen gevallen. Tijdens de London Beer Competition is dit pils namelijk als hoogste beoordeeld in de categorie International Lager. Dit betekent dan Alfa Edel Pils zich met trots het ‘Beste Pils ter wereld’ mag noemen. Ook heeft dit pils een belangrijke prijs binnen weten te slepen tijdens de World Beer Awards. Als ‘Country Winner’ is Alfa Edel Pils nu ook verkozen tot het Beste Pils van Nederland in de categorie ‘Lager Classic Pils’. Toen kwam de volgende stap, niet alleen winnaar worden van Nederland, maar ook van de wereld. En dat is ze gelukt. Tijdens de World Beer Awards zijn ze in 2021 verkozen tot het ‘Beste Pils ter wereld’.

Maar dat is lang niet alles. Dat ze bij de Limburgse brouwerij weten wat ze doen, wordt ook door andere prijswinnende Alfa Bieren bevestigd. Het familiebedrijf mocht namelijk ook de zilveren medaille in deze categorie in hun zak steken met hun blonde bier, Alfa Krachtig Dort. Laten we hier met kerst op proosten!

In samenwerking met Alfa Bier