Griekse bungalows op het water

Zon, zee, strand en luxe. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan is Stella Island Luxury Resort wellicht iets voor jou. De zonnige dagen lijken hier geteld te zijn, maar slechts een vlucht van een paar uur en je zit er weer midden in – in hoeverre er een positief reisadvies aanwezig is natuurlijk. Het is direct gelegen aan de kust van Kreta – met een eigen privéstrand. Het resort biedt plek aan volwassenen gasten die willen genieten van een luxe verblijf in de beste omstandigheden. Start de dag goed met een bommetje, of wat je ook wil. Kreta is een populaire vakantiebestemming en na het zien van de beelden is het niet gek waarom.

Het hotel heeft een buitenzwembad in lagunestijl en een spa die zich rondom het hele resort uitstrekt. Als bezoekers heb je de keuze om los te gaan bij de twee bars. Voordat je daar naartoe gaat, kan je eerst een goede bodem leggen bij het nabijgelegen buffet of à la carte restaurant.

Spa Zwemmen

Verschillende kamers

Er zijn zes verschillende kamertypes om uit te kiezen, waaronder Island Villa Private Pool, Over Water Bungalows, Premium Double Swim Up, Luxury Double Swim Up, Premium Double Pool View en Luxury Double Pool View. De namen van de kamers spreken voor zich. Alle kamers zijn voorzien van flatscreen-tv, airconditioning, kluis, badjassen, slippers, een minibar en natuurlijk kan je de roomservice helemaal scheel bellen. Welke kamer je ook kiest, je bent ten alle tijden slechts een steenworp verwijderd van het water.

Prijzen van de Griekse bungalows

Het is echter vermeldenswaard dat de Island Villa Private Pool en elk van de ‘Premium’-opties plaats bieden aan maximaal drie personen. De prijzen wisselen natuurlijk erg per seizoen. Maar in ieder geval ben je een stuk goedkoper uit, dan wanneer je richting de Malediven was gereisd – helemaal met de vliegkosten meegerekend. Boek hier één van de 225 aangeboden ‘villa’s’.