Naomy van Beem, de afgetrainde vriendin van Rico Verhoeven

Naomy van Beem en Rico Verhoeven zijn al een tijdje een setje en er is een grote kans dat je deze blondine wel eens voorbij hebt zien komen. Ze is een hardwerkende dame met haar eigen bedrijf genaamd NVB, waarmee ze al haar leden aanmoedigt om fit te worden en fit te blijven door middel van voeding en training. Verder verkoopt de blondine ook verschillende supplementen en biedt zij een online e-book aan in haar app.

Maar ondanks dat ondernemen in haar bloed zit, is Naomy ook personal trainer. Eerlijk is eerlijk: wij zouden best een lesje van haar willen volgen. Met al deze activiteiten zorgt de Nederlandse schone er niet alleen voor dat haar leden fit blijven, maar ze ziet er zelf ook zeer fit uiy

De blondine heeft momenteel ruim 128.000 volgers op Instagram, die zij regelmatig verrast met de leukste foto’s tijdens haar work-outs. Ook laat zij maar al te graag het resultaat van deze gezonde levensstijl zien met verschillende foto’s in bikini of andere classy outfits. Nu heeft Naomy van Beem weer zo’n leuke foto geplaatst en is ze te zien in een wel hele strakke broek, waardoor haar goed getrainde figuur nog extra zichtbaar is. En dan hebben we het met name over de achterzijde van haar lichaam. Rico mag zijn handjes wel dicht knijpen met zo’n prachtige vriendin, want haar foto’s zijn iedere keer weer on fire. Zie hieronder de desbetreffende foto van Naomy van Beem en wij weten zeker dat je niet meer zonder haar kan op je Instagram-feed:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 (@naomyvanbeem)