Het gaat niet goed tussen Gregory van der Wiel en Rose Bertram

De geruchten zijn er al langer dat het niet goed gaat tussen Gregory van der Wiel en Rose Bertram. Hij zou een aantal foto’s samen met haar hebben verwijderd en ook zou hij haar niet meer volgen op Instagram. Na wat onderzoek kwamen wij erachter dat dat laatste juist wel het geval is, hij volgt haar nog gewoon. Wel heeft hij recente foto’s met Rose verwijderd en de meest recente is van meer dan twee jaar geleden.

JuiceChannel deelde ook nog een heel opvallend feitje over een samenwerking die Rose op haar Instagram zou hebben geplaatst. Het ging hierbij om het aanbevelen van een datingapp, waarin ze date locaties liet zien. Echter liet zij deze zien samen met haar beste vriend, in plaats van dit te doen samen met Gregory.

Het volgende bewijsstuk voor een eventuele breuk is dat Gregory van der Wiel is gespot met een hele andere dame in een nachtclub op Ibiza. Ze is het Britse model Arabella Chi.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arabella Chi (@arabellachi)

Wie is Arabella Chi?

Gregory is gespot met het 31-jarige model Arabella Chi. Misschien ken je haar van naam, ze deed in 2019 namelijk haar intrede in het programma¬†Love Island UK. Ze heeft hier uiteindelijk de liefde niet gevonden, maar lijkt ze deze nu wel te zoeken in de handen van Gregory. Er zijn schijnbaar foto’s verschenen waarop de twee hand in hand liepen en beide deelden ze deze nacht Instagram Stories van dezelfde club. Toeval bestaat niet toch?

Hieronder nog een aantal foto’s van de knappe Arabella Chi:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arabella Chi (@arabellachi)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arabella Chi (@arabellachi)

Mocht je willen wonen zoals deze ex-topvoetballer doet, dat kan nu. Gregory heeft zijn extreem stijlvolle villa te koop gezet.