PornHub speelt in op Valentijnsdag

Valentijnsdag… dé dag van de liefde. Er is veel te doen rondom de dag. Wellicht hebben jij en je geliefde een extra speciale Valentijnsdag-date gepland of zoek jij nog last-minute naar een cadeau om haar te verrassen. Andere stellen hebben er juist minder mee en willen niet meegaan in het commerciële aspect van de dag. Toch is het een wereldwijde dag waarin alle stelletjes elkaar nét even wat meer aandacht aan elkaar besteden. Waarschijnlijk denk je dat er op die dag vrijwel geen aandacht aan PornHub wordt geschonken. In dat geval heb je het mis. De website besteedt zelf namelijk extra aandacht aan 14 februari met een PornHub Premium-actie en nog een extraatje.

Gratis PornHub Premium

Los van alle verliefde stelletjes die overal opduiken, zijn er natuurlijk ook veel singles te vinden. Of je nu in een relatie bent of vrijgezel: Valentijnsdag draait om intimiteit, seks en verlangen. Als vrijgezel kom je in dit geval al snel terecht bij PornHub. Met 120 miljoen bezoekers per dag is de website de grootste ter wereld. Net als vorig jaar geeft de website eenzame singles (maar ook gelukkige stelletjes die tóch af en toe de website een bezoek willen brengen) een fijne aanbieding. Op Valentijnsdag kan je namelijk gratis een PornHub Premium-account afsluiten op de website. Dat dit een succesvolle actie is, blijkt wel uit de cijfers van vorig jaar. Toen maakten er maar liefst 3 miljoen mensen gebruik van.

porno

Nog een fijn extraatje

Naast het Premium-account biedt PornHub nog iets extra’s aan voor Valentijnsdag. Je hebt namelijk nu de mogelijkheid om een digitale valentijnskaart te laten versturen. Rod Jackson, Asa Akira of Ryan Creamer maken er een persoonlijke videoboodschap van. Of je hem nou naar je ex, je geliefde, je crush of je grootste vijand stuurt: met deze videoboodschap wordt deze Valentijnsdag voor alle partijen onvergetelijk.