Hoe kan je Formule 1-races kijken zonder Viaplay?

Als je geen Viaplay of ander abonnement hebt dan moet je jouw heil ergens anders zoeken als je gratis Formule 1 wilt kijken. Denk dan aan gratis livestreams van deze wereldberoemde autosport. Vaak zijn deze van mindere kwaliteit, lopen ze een beetje achter en haperen ze, maar met een beetje geluk is het beeld vrijwel even goed als een betaalde stream. Dat zou winnen zijn. Hieronder zie je een paar voorbeelden van gratis livestreams om F1 te kijken.

Beste streamingsites om gratis Formule 1 te kijken

Formula 1 Live Streams

Deze website focust volledig op Formule 1 en staat daarom bovenaan deze lijst. Op de website is ook alvast de planning voor de toekomst te zien. Zo weet je altijd wanneer er weer iets te streamen is. De website is via deze link te vinden.

CricHD

Een website die zich in eerste instantie focuste op cricket, maar ook allerlei andere sporten zoals voetbal, rugby, tennis, boksen en meer biedt. Natuurlijk kun je hier ook volop genieten van de Formule 1. De website is via deze link te vinden.

Stream2watch

Stream2watch biedt je kwaliteit en naast de F1 kan je hier ook andere sporten kijken. Soms verwisselt de website van naam, maar als je googelt op Stream2Watch dan vind je het gemakkelijk terug als deze website niet meer werkt. De website is via deze link te vinden.

Via een VPN kijken

Ook is het mogelijk om via een VPN naar Formule 1 kijken. Je kan dit bijvoorbeeld doen via atlasVPN. Dit werkt door streams te kijken uit landen die het ergens gratis uitzenden, zoals de NOS bijvoorbeeld doet met de GP in Zandvoort. Zo kijk je bijvoorbeeld streams uit Albanië, Luxemburg, Brazilië, Zwitserland, België en Oostenrijk. Eén nadeel: hier heb je (op België na wellicht) geen Nederlandstalig commentaar. Overigens is dit waarom het verstandig is om een VPN te gebruiken.