Prachtige villa in Aalst staat te koop op Funda

Aalst is een prachtig dorp – dat tot de gemeente Waalre behoort – en heeft veel winkels, boetieks en gevarieerde horeca. Je vindt veel natuur rondom Aalst, wat het de perfecte woonplaats maakt voor wandelaars en fietsers.

Zoals het woord villa eigenlijk zelf al aangeeft, is dit dus een enorm huis. De villa heeft wel elf kamers, waarvan zes slaapkamers, twee badkamers, en nog een apart toilet. Je hebt drie verschillende verdiepingen waar dit alles over verdeeld is. Ook beschikt het huis over enorme tuin met vier verschillende terrassen. Doordat het huis vrijstaand is, kun je vanaf twee kanten het terrein op. Deze ingangen zijn gesloten met elektrische poorten.

De begane grond bestaat uit een ontvangsthal, tussenhal, woonkamer, woonkeuken, muziekkamer, badkamer en twee slaapkamers. Wanneer je naar binnen kijkt, zie je dat elke kamer modern is ingericht met een kleurthema van wit, grijs en zwart. Een droomwoning voor iedereen die van een moderne inrichting en ruimte houdt.

sigarenfabriek funda

 

Neem je de trap naar boven? Dan kom je uit in een grote ruimte, die gebruikt wordt als kantoor. Je kunt wel nog een stuk doorlopen naar een tweede ruimte. Ook deze is open, maar tussen de twee is wel een muur dat de twee gescheiden houdt. Verder vind je op deze verdieping nog twee slaapkamers, een badkamer en nog een bergruimte. Verder leidt de andere trap je naar de volgende verdieping, waar je nog twee slaapkamers aantreft.

Wat is nu een A energielabel?

Wanneer een huis voldoet aan een A energielabel, kan het zijn dat het huis zich aan de volgende eisen voldoet: zonnepanelen, uitstekende isolatie, zonneboiler, zeer energiezuinige cv-ketel of waterpomp. Het wordt dan ook wel vaak de 0-op-de-meter-woning genoemd. Het huis brengt evenveel energie op dan dat het verbruikt. Dit betekent trouwens niet dat je een energierekening met €0 binnenkrijgt elke maand of jaar. Je hebt natuurlijk wel nog verschillende huishoudelijke apparaten die gewoon op elektriciteit werken.

Het geheel staat op Funda te koop met een vraagprijs van maar liefst €1.495.000 koste koper. Benieuwd naar meer beelden van deze prachtige woning in Aalst? Zie de foto’s dan hieronder (Funda):

sigarenfabriek funda 1

sigarenfabriek funda 4

sigarenfabriek funda 5