Loris Karius heeft pech op de velden

Omdat niet iedereen goed bekend is met de voetbalwereld, laten we eerst de doelman even snel introduceren. Loris Karius, geboren op 22 juni 1993, is de afgelopen jaren vooral in het nieuws gekomen vanwege zijn verschrikkelijke wedstrijd als keeper bij Liverpool. In 2018 speelde zij namelijk tegen Real Madrid in de Champions League finale. Real Madrid won uiteindelijk de wedstrijd met 3 – 1, maar de wedstrijd staat vooral gekenmerkt doordat Karius een uitworp deed direct tegen Karim Benzeman aan. En als dat nog niet genoeg was, liet hij een schot van Gareth Bale door zijn handen glippen. Hij is daarna nog twee jaar verhuurd aan de Turkse club Beşiktaş JK en nog één jaar aan FC Union Berlin. Tegenwoordig speelt hij voor Newcastle United FC.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LORIS KARIUS (@loriskarius)

Diletta Leotta aan de zijde van de voormalig Liverpool doelman

Gelukkig heeft Loris Karius wel geluk buiten de voetbalvelden. Hij zit namelijk tegenwoordig in een relatie met Italiaanse Diletta Leotta. Deze prachtige dame noemen wij ook wel de mooiste verslaggeefster ter wereld. Ze is onder andere langs de voetbalvelden te vinden als verslaggeefster voor DAZN, maar daar blijft het niet bij. Diletta is ook te horen op de radio en is ook nog model en influencer. Ze heeft het allemaal wel weer goed voor elkaar.


Als we even snel kijken op de Instagram van deze prachtige dame, zien we dat ze graag rondreist in haar vrije tijd. Naast bikinifoto’s met haar killerbody zien we ook dat zij graag op wintersportvakantie gaat of het circuit van Monza opzoekt voor de grand prix. Een echte bezige bij met een goede smaakt in zowel kleding als hobby’s. Wij zijn in ieder geval niet de enige fans van Leotta, de Italiaanse verslaggeefster heeft namelijk dik 8,6 miljoen volgers op haar Instagram-account. Kan je net als ons geen genoeg krijgen van deze leuke dame? Check dan vooral hieronder nog wat foto’s van Diletta Leotta: