Een relatiebreuk na twintig jaar met Andrea Pleijte

In het Nederlandse presentatielandschap is Art Rooijakkers iemand die al vele jaren meegaat. Nadat hij zelf ooit Wie Is De Mol won, is hij het programma gaan presenteren. Recent is de presentator te zien als het gezicht van B& B Vol Liefde. In zijn eigen liefdesleven gaat het er niet zo rooskleurig aan toe. De presentator stapt na twintig jaar uit het huwelijksbootje. Die twintig jaar had hij een relatie met Andrea Pleijte, maar nu gaan de twee als vrijgezel verder.

Het Amsterdamse grachtenpand van Art Rooijakkers

De vraag is wat de scheiding tussen Art Rooijakkers en zijn vrouw voor gevolgen heeft voor hun Amsterdamse woning. Toen ze nog gelukkig waren met elkaar kochten ze namelijk een prachtig pand in onze hoofdstad. De woning ziet er erg modern uit, met veel details. Door het gebruik van lichte tinten heeft het geheel een heel ruimtelijk gevoel. Met veel houtaccenten is het een speelse en natuurlijke woning, middenin de stad.

woning art rooijakkers

In totaal biedt de woning 168 m² aan de eigenaren, verdeeld over vier kamers. Het huis heeft drie verdiepingen en genoeg ruimte om op het terras te genieten van de zon en het Amsterdamse uitzicht.

De woning van Art Rooijakkers en Andrea Pleijte is niet zomaar een huis. Het gaat hier namelijk om een monumentaal grachtenpand. Het huis is afkomstig van 1610 en kent dus een hele lange geschiedenis. Voor de geschiedenis, de ruimte en de locatie werd er een flink bedrag gevraagd. De presentator kocht het huis namelijk voor €940.000, met een hypotheek van €690.000. Met zijn Amsterdamse grachtenpand heeft Art Rooijakkers een prachtige woning in handen. Zie de website van BekendeBuren voor meer foto’s van de woning van Art Rooijakkers.

Ben jij op zoek naar meer luxe woningen van Nederlandse beroemdheden? Check dan ook eens de luxe woning van actrice Jennifer Hoffman,