De woning van Jennifer Hoffman was geschikt voor de gezinsuitbreiding

Begin dit jaar – op 5 februari om het tijdstip 00:22 om precies te zijn – werden de Nederlandse actrice en haar Amerikaanse vriend Dorian de gelukkige ouders van zoontje Cooper. Een memorabele dag voor het verliefde koppel. Hoewel veel stellen na een gezinsuitbreiding dienen te verhuizen, is dit bij Jennifer Hoffman en haar vriend zeker niet het geval. Hun woning in Amsterdam heeft meer dan genoeg ruimte voor de kleine Cooper.

De woning bevindt zich aan het water in in Amsterdam Oud-West en de woonoppervlakte is zo’n 90 vierkante meter. Met drie kamers (waarvan twee slaapkamers en een badkamer) hadden de kersverse ouders direct een babykamer tot hun beschikking. Bovendien is de woning van alle denkbare luxe voorzien, zoals een open keuken met kookeiland en alle benodigde inbouwapparatuur. Verder is er nog een patio/atrium aanwezig en een garage waar de twee eenvoudig een auto in kwijt kunnen. Ook is het hele huis voorzien van een parketvloer en vloerverwarming. De vraagprijs van de woning bedroeg 700.000 euro en de uiteindelijke prijs kwam uit op 735.000 euro. Zie hieronder een aantal foto’s:

huis amsterdam nederlandse actrice

badkamer jennifer hoffman

huis amsterdam nederlandse actrice patio

Check deze link voor meer foto’s van de woning van Jennifer Hoffman en haar vriend Dorian.

Dat Jennifer Hoffman een van onze favoriete Nederlandse actrices is, dat heeft zo zijn redenen. Niet alleen haar acteerprestaties zijn waanzinnig, ook steelt de de show op Instagram. Kijk maar eens naar deze uitdagende foto die ze op Instagram plaatste toen ze 40 jaar werd.