Het luxe penthouse van Gordon staat in de verkoop

Voordat Gordon definitief kan vertrekken naar Dubai moet hij eerst zijn penthouse in Amsterdam verkopen. Al eerder verkocht hij zijn enorme villa in Blaricum. Toch behield hij zijn woning in Amsterdam nog een tijd. Hierdoor kon hij namelijk makkelijk terugkomen voor opnames, vrienden en familie. Eerder dit jaar liet hij op Instagram weten dat hij had besloten om ook zijn penthouse te koop te zetten.

Mocht je een aardig zakcentje hebben, dan is de luxe woning in Amsterdam-Noord echt wat voor jou. Het wordt volledig gemeubileerd opgeleverd en je krijgt er twee parkeerplaatsen bij. Wel zo lekker in onze drukke hoofdstad. Het penthouse heeft een oppervlakte van 248 vierkante meter met drie grote slaapkamers en twee badkamers. Ook heeft het een eigen entree en lift zodat je zelfs met je boodschappen makkelijk naar de zevende verdieping komt.

luxe marmeren keuken appartement

Het design ziet er fantastisch uit. Als het je smaak is, hoef je daar geen extra geld aan uit te geven. De keuken voorzien van alle apparatuur die je nodig hebt en heeft het een blad in zwart marmer. De woonkamer heeft een bar die zorgt voor een extra gezellige uitstraling. Daarnaast heeft de woning een terras met een loungebank, een uitgebreide buitenkeuken en een barbecue. Hier kun je zomers lekker genieten van het uitzicht op het IJ.

Wat is de nieuwe vraagprijs van het penthouse?

Maar wat kost dit pareltje nu? De vraagprijs was eerst 3,5 miljoen euro. Maar omdat er geen kopers op af kwamen moest Gordon deze wel om laag gooien. De markt dwingt hem gewoon om een half miljoen euro minder te vragen, waardoor het penthouse nu te koop staat voor 3 miljoen euro. Dat betekent dat hij waarschijnlijk geen winst gaat maken op de verkoop.

Check hieronder nog meer foto’s van de woning (bron: Funda):

woonkamer penthouse amsterdam noord funda

funda woning gordon te koop