Dure vakanties? Dat hoeft niet meer

Een heerlijke cocktail aan het strand en genieten van de zon. Het lijkt allemaal zo mooi, maar wat is alles duur geworden. Je kijkt naar je bankrekening en de uitgaven lijken niet te stoppen. Rekeningen, rekeningen en nog meer rekeningen. Komt de dag ooit dat je bankrekening weer aangevuld is? En het laatste wat je je dan kan bedenken is alles uitgeven aan die welverdiende vakantie. Wij hebben dé lifehack voor je gevonden om geld over te houden na het boeken van je vakantie. Open Google Vluchten en ook jij kan deze hack toepassen.

 

Google Vluchten is dé tip

De truc is te vinden op Google Vluchten, ook wel Google Flights genoemd. Je dacht misschien dat je voor het boeken van je vlucht al precies moet weten waar je heen gaat en wanneer, maar niets is minder waar.

Door simpelweg op ‘overal’ te klikken en de vertrek- en aankomsttijden leeg te laten, opent zich een wereld van mogelijkheden, letterlijk. Binnen een paar seconden tovert de website een kaart tevoorschijn met goedkope retourvluchten vanuit alle uithoeken van de wereld.

Voorbeeld nodig?

Een retourtje naar het heerlijke Griekenland voor een paar tientjes? Of een trip naar New York voor slechts € 305? Dit zijn de kortingen die jij deze zomer nodig hebt om naar een mooie plek te reizen voor de goedkoopste prijs.

Naast de beste prijzen via Google Vluchten krijg je een overzicht van beschikbare data, zodat je makkelijker dan ooit je zomervakantie kunt plannen. En je hoeft niet alleen te gaan, want je vriendengroep, partner of familie kan ook meegenieten van deze ideale hack. De website staat namelijk toe dat meerdere mensen tegelijk reizen en allemaal de waanzinnige korting binnenhalen.

Check de video hieronder voor meer info:

@aroundtheatlas how to get super cheap flights!! #travel #cheaptravel #fyp #travelhacks ♬ original sound – Around The Atlas🌍✈️

Moet je nu een impulsieve keus maken en die vakantie boeken? Nee, dat hoeft niet. Maar als je toch aan het dagdromen bent over een trip naar het buitenland. Pak dan je laptop, open Google Vluchten en vlieg de wereld over voor de perfecte prijs.

Nog meer vliegtips nodig? Wij leggen uit hoe je goedkoop business class kan vliegen.