Zonnebrillen voor mannen

Er zijn verschillende monturen die jij als zonnebril kan aanschaffen. Het liefst wil je er één die tijdloos en stijlvol is. Een moeilijke zoektocht. Maar als je eenmaal weet waar je moet zoeken, heb jij zo je montuur gevonden. Wij hebben de beste zonnebrillen onder de 100 euro voor jullie geselecteerd.

1. Clubmaster

Een all-time classic, de clubmaster. Voornamelijk bekend gemaakt door Ray-Ban is het een zonnebril die eigenlijk iedereen goed staat, zowel mannen als vrouwen. Wanneer jij een wat langwerpiger gezicht heb is de clubmaster dan ook ‘the way to go’. De bril brengt een mooie balans in jouw gezicht. Dit zijn onze favoriete modellen onder de 100 euro:

zonnebrillen
Foto Instagram: rayban

2. Wayfarer

De klassieker onder de echte mannen, de Wayfarer. Bekend geraakt door onder andere James Dean, is dit de zonnebril voor de gentleman. Een klassiek montuur dat nooit uit de mode gaat. Uiterst stijlvol en perfect op elke outfit. Of jij nou in pak loopt of in je korte broek met teenslippers, dit model kan iedereen hebben. Onze picks onder de 100 euro:

zonnebrillen

3. Ronde bril

Een trend die al enkele jaren aanhoudt, de rondere glazen. Perfect wanneer jij een wat hoekiger gezicht hebt. Door zijn minimalisme is ‘ie uitermate geschikt voor al jouw casual en smart looks. De ronde brillen ga je ook deze zomer weer veel terug zien in het straatbeeld en daarom onmisbaar in jouw garderobe. Bij dit model kan je ook met kleur spelen, want zomers is ‘ie zeker. Wij hebben 6 monturen voor je uitgezocht:

zonnebrillen

4. Festival brillen

De “Snelle Planga”, wie kent hem niet. Vorig jaar de festival trend en nu een beetje verwaterd. Maar dit betekent niet dat je geen typische festival brillen meer hebt. Wat te denken van de kleine ronde montuurtjes die typisch zijn voor de feestjes of de stijlvolle brillen van dit moment die smal en rechthoekig zijn. Mocht jij van plan te zijn veel festivals te pakken dit jaar, dan zijn dit je go to zonnebrillen:

zonnebrillen
Foto Instagram: rubenvdmeer

Nu je weet welke producten er beschikbaar zijn onder de 100 euro, is het van belang dat je het maken van de volgende fouten ontwijkt!