Spotgoedkope villa in Spijk staat te koop

In het Groningse plaatsje Spijk staat er een spotgoedkope villa te koop voor een onwijs lage vraagprijs. Dat heeft natuurlijk zijn reden, want de woning moet nog flink gerenoveerd worden voordat er in gewoond kan worden. Maar ondanks dat is het een prachtige villa die zijn eigen karakteristieke details heeft.

En nog een groot voordeel: je mag de woning verbouwen, als het maar passend blijft aan het straatbeeld. En voor een laag bedrag krijg je écht veel ruimte.

5 kamers, ligbad en meer

De vrijstaande woning komt uit ca. 1878, dat zie je ook aan de uitstraling van het huis. Aan de buitenkant doet dat de woning zeker ten goede, maar aan de binnenkant is het daardoor erg verouderd. De woonruimte is in totaal 140 vierkante meter en de woning telt vier slaapkamers en een badkamer met ligbad. Deze zijn verdeeld over 2 woonlagen. Daarnaast bevindt zich boven de garage ook nog een zolder. De garage is trouwens groot genoeg om je auto kwijt te kunnen. Overal in de woning zijn mooie details te vinden uit de jonge jaren van deze woning. Wanneer je dus een handige klusser bent, kan je deze woning écht omtoveren tot een prachtig vrijstaande villa. Mocht je de woning kopen, dan heb je trouwens genoeg geld over om er iets moois van de maken.

Hoeveel kost de spotgoedkope villa op Funda?

Mocht je de droom hebben om dichtbij Groningen stad te gaan wonen, dan is dit een prima oplossing. Binnen een kleine 40 minuten ben je met de auto in het centrum van de stad. Ook is Delfzijl om de hoek en ben je binnen no-time bij de kust. De woning heeft een vraagprijs van € 59.500. Daarmee betaal je de bizar lage prijs van €425 per vierkante meter. En mocht je het hebben opgeknapt en zijn uitgekeken op de omgeving? Dan kan je de woning natuurlijk altijd nog met een dikke winst verkopen. Althans, als je hem mooi hebt opgeknapt. Zie hieronder meer foto’s van de woning die te koop staat op Funda

goedkope villa te koop op Funda

huis te koop op Funda

huis te koop op Funda