Vriendentrip naar Berlijn

Voor een vriendengroep is er niks leuker dan samen een mannenweekend plannen. Even weg van die dagelijkse sleur en genieten van elkaars gezelschap, terwijl jullie kunnen doen waar jullie zin in hebben. Herkenbaar? Dan is deze vriendentrip, waarbij je voor slechts € 38,-  met de trein naar Berlijn kunt gaan, echt een deal die je niet wil missen.

De trein brengt jullie rechtstreeks van Amsterdam naar Berlijn en binnen Nederland stopt de trein ook nog op een aantal verschillende stations. Zoals Hilversum, Amersfoort Centraal, Apeldoorn, Deventer, Almelo en Hengelo. De reis van Amsterdam naar Berlijn duurt 6 uur en 25 minuten. Dat is wel een flinke zit, maar je hoeft bij deze Intercity niet over te stappen. Dat is dan weer wel ideaal.

Let wel goed op voordat je boekt

Het klinkt natuurlijk fantastisch om voor € 38,-  naar Berlijn te kunnen, maar er zitten weel een paar voorwaarden aan. Dus let goed op voordat je boekt. Zo kost het met de trein naar Berlijn niet iedere dag € 38,-  en kan de prijs in het ergste geval oplopen naar € 131,-. Daarom is het dan ook belangrijk dat je je treinkaartje het liefst een paar maanden van tevoren boekt en op een tijd waarop niet zo veel mensen zullen gaan. Dan ben je namelijk altijd het goedkoopste uit en kom je niet voor onaangename verrassingen.

 

Veel clubs en bezienswaardigheden in deze metropool

Berlijn is natuurlijk een van de tofste steden in Europa en fungeert dan ook als perfecte locatie vriendentrip. Zo zijn er veel bezienswaardigheden en veel goede clubs in Berlijn. Alle bezienswaardigheden kan je het gemakkelijkste in een keer zien door een rondvaart te boeken langs de East Side Gallery. Verder zijn de ondergrondse bunkers en tunnels die gegraven zijn om van het oosten naar het westen Berlijn te vluchten ook zeker de moeite waard. En kun je voor een lekker biertje en een curryworst terecht in Markthalle IX waar je je gezellig kunt borrelen. Wat wil je nog meer?