Een typisch mannenhuis te koop in Engeland

Het huis bevindt zich in Great Yarmouth, een Engelse stad aan zee. Eén ding is zeker: in dit huis heeft een man gewoond. Wij hebben, aan de unieke inrichting te zien, het donkerbruine vermoeden dat hij iets met auto’s heeft. Maar we kunnen natuurlijk niks vaststellen.

Toch heeft deze iets wat unieke inrichting ook zijn voordelen. Aan zitplek namelijk geen gebrek! Naast dat je op de ‘hippe’ zwarte sofa kan zitten staat er altijd nog een autostoel of een autobandje voor je klaar om even op neer te ploffen. Ook wanneer je visite met kinderen krijgt, is dit huis praktisch. De kinderwagens in de hoek zullen prima als zitplek voor de kleintjes functioneren. Ook wanneer het koud wordt in huis, is er geen enkel probleem. In de woonkamer liggen er genoeg dekentjes om je warm te houden tijdens een koude winterdag. Heerlijk!

Unieke inrichting

Ondanks dat de woonkamer vrij kleurloos lijkt, zit er in de badkamer weer een behoorlijke hoeveelheid kleur. Daarnaast heeft de badkamer zelfs een bad. Echter ziet deze badkamer er ook enigszins doorgeleefd uit. Wanneer je even goed naar de voegen en de muren kijkt, kan ook deze naar onze mening toch wel een likje verf gebruiken. Bovendien zal de plee ook niet heel comfortabel zitten, en hadden ze daar best een doekje over heen mogen halen. Maar goed, wat verwacht je voor die prijs.

Badkamer opknapbeurt

De keuken lijkt dan toch wel de netste plek in huis. Op de willekeurige autobanden (waarom?) na lijkt deze plek nog enigszins leefbaar. Tuurlijk, hij is absoluut niet fraai, en heeft zeker nog een flinke opknapbeurt nodig, maar hij is in vergelijking met de rest van het huis best oké.

Unieke keuken

Al helemaal klaar om de koffers in te pakken en naar Great Yarmouth te verhuizen? Of zoek je toch liever een ander goedkoop huis? Check dan de goedkoopste landen om een huis te kopen.