Max Verstappen droeg bijzonder ‘goedkoop’ horloge bij GP van Miami

Er werd opgemerkt dat Verstappen een horloge droeg van TAG Heuer, een trouwe sponsor van Red Bull Racing. Het specifieke model was een limited edition Formula 1 | Kith van het gerenommeerde Zwitserse merk. Dit horloge is een moderne, opgepoetste versie van het origineel uit 1986 en kost ‘slechts’ 1500 dollar. Voor een Formule 1-ster zoals Max is dat een koopje!

tag heuer max verstappen

Hoewel het prijskaartje misschien bescheiden lijkt in vergelijking met zijn andere horloges, blijft het een stijlvol en functioneel stuk dat perfect past bij de snelle en dynamische wereld van de Formule 1. Maar vergis je niet, Verstappen is meestal te zien met veel duurdere exemplaren.

Duurdere horloges om de pols van Verstappen

Tijdens de races is Verstappen vaak te bewonderen met exclusieve TAG Heuer-modellen. Zo bezit hij onder andere de TAG Heuer Carrera Chronograaf ter waarde van maar liefst $ 21.500 en een TAG Heuer Monaco, die varieert van $ 7000 tot $ 133.000. En laten we zijn Rolex Daytona Platina van € 79.200 niet vergeten.

Zijn collega’s hebben ook geen klagen als het op luxe horloges aankomt. Ferrari-coureurs Charles Leclerc en Carlos Sainz dragen vaak horloges van Richard Mille, dankzij de deal tussen de Scuderia en het luxe merk. Lewis Hamilton is regelmatig te zien met een IWC Portugieser Tourbillon Rétrograde Chronograph om zijn pols. En Lando Norris won de GP van Miami met een Richard Mille Quartz TPT-cased RM67-02 “High Jump” (Norris is dan ook ambassadeur van het merk).

Norris heeft overigens ook een minder prettige ervaring met zijn Richard Mille: Na de EK-finale in 2021 tussen Engeland en Italië werd hij bestolen van één van deze kostbare klokjes.

Met deze indrukwekkende collectie is het duidelijk dat de Formule 1-rijders niet alleen op het circuit indruk maken, maar ook daarbuiten met hun smaak voor luxe en exclusiviteit. Toch is het verfrissend om te zien dat zelfs iemand als Max Verstappen af en toe kiest voor een iets vriendelijker geprijsd, maar nog steeds stijlvol horloge. Dus, wie weet, misschien is een TAG Heuer Formula 1 | Kith binnenkort wel binnen handbereik voor de echte fans!