Trainen binnenshuis met deze goed beoordeelde roeitrainer

De deur uitgaan om te sporten, kan een behoorlijke uitdaging zijn. Hoe lekker is het dan om je eigen roeimachine thuis te hebben staan. Met dit product blijf je heerlijk fit, zonder dat je weer en wind hoeft te trotseren. Albert Heijn wil dit blijkbaar graag faciliteren door middel van het aanbieden van deze roeimachine met 300 euro korting. Zo betaal je nu, in plaats van 599 euro, het bedrag van 299 euro. Toch lekker die korting!

 

Een hoop praktische functies

Het gaat hier om de Focus Fitness Row 3 Roeitrainer. Met deze roeitrainer kan jij makkelijk door de woonkamer roeien. Bovendien heeft dit verfijnde stuk apparatuur ook een aantal praktische functies, waardoor je geavanceerd te werk kan gaan. Zo heeft de roeitrainer, die de Albert Heijn aanbiedt, 12 verschillende trainingsprogramma’s en een elektronisch verstelbare weerstand.

roeitrainer albert heijn

Elektronische aansturing

De roeitrainer wordt elektronisch aangestuurd. Dat is praktisch, want de weerstand wordt dan automatisch aangepast de trainingssessie. Zo hoef je niet tijdens het trainen te stoppen om de weerstand aan te passen. Ook zit er een lcd-scherm op de machine. Hier staan de 12 verschillende trainingsprogramma’s op geïnstalleerd. Hierdoor kan je gericht te werk gaan, en een programma kiezen dat bij jou past.

Eenvoudig op te bergen

Ben je bang dat je deze roeimachine niet kwijn kan in jouw huis? Ook hiervoor biedt deze roeitrainer een oplossing. Na gebruik van de roeitrainer kan je hem namelijk gewoon opklappen. Zo kan je hem eenvoudig in de hoek van de kamer zetten, of kan je hem prima kwijt in een opslagkast.

Al met al kan dit product onwijs praktisch zijn voor de man die wel wil sporten, maar liever niet de deur uit gaat om de sportschool op te zoeken. Ben je helemaal warm geworden van dit product? De Focus Fitness Row 3 Roeitrainer is momenteel te koop via de website van Albert Heijn voor 299 euro.

Meer tips om thuis te sporten? Met deze acht oefeningen blijf je thuis fit.