Goede Chromebooks voor een prima prijsje

Je hebt vast wel eens van een Chromebook gehoord. Dit zijn laptops die Google Chrome OS als besturingssysteem gebruiken. Sinds 2011 zijn deze modellen op de markt. Ze zijn bedoeld om te gebruiken terwijl je een internetverbinding hebt. Hierdoor kun je gebruik maken van alle software die Google te bieden heeft.

Als je op zoek bent naar een relatief goedkope laptop voor bijvoorbeeld je studie of lichte werkzaamheden, dan is een Chromebook ideaal. De laptops zijn namelijk extreem voordelig en beschikken over talloze handige programma’s die goed werken met het besturingssysteem. We hebben drie Chromebooks voor onder 350 voor je op een rij gezet.

1. Lenovo Ideapad Duet Chromebook

Deze Lenovo Ideapad is een zakelijk en minimalistisch model. Ook dit model heeft een Full HD-scherm en is makkelijk mee te nemen vanwege het compacte formaat. Bovendien is het ook nog als tablet te gebruiken vanwege het omklapbare touchscreen.

Chromebooks Lenovo

Ideapad Duet Chromebook CT-X636F ZA6F0027NL - Chromebook - 10.1 Inch

Lenovo €299 Shop nu

2. Acer Chromebook

Deze Acer Chromebook is perfect voor onderweg. Het is een licht model dankzij de aluminium behuizing en een formaat van 14 inch waardoor het makkelijk overal mee naar toe te nemen is. Bovendien is het beeldscherm natuurlijk in Full HD. Daarnaast ziet hij er erg strak uit en lijkt het haast een Macbook Pro.

Acer Chromebook goedkoop

314 CB314-1H-C57A- Chromebook - 14 Inch

Acer €329 Shop nu

3. ASUS Chromebook

Deze ASUS Chromebook is het voordeligste model van de drie en dat merk je aan het gemis van een HDMI-aansluiting. Toch is het een ideale beginners-laptop. Het heeft een relatief klein scherm met 11.6 inch en beschikt over 32 GB opslag. Dit is echt de perfecte laptop om gewoon alle basistaken voor je school mee uit te voeren. Films kijken is er niet zo’n succes op omdat het een lagere resolutie heeft.

asus chromebook goedkoop

C202XA-GJ0010 Chromebook - Chromebook - 11.6 inch

Asus €239 Shop nu

Ben je ook op zoek naar een goede smartphone maar wil je niet te veel geld uitgeven? Check dan de 3 budget smartphones met de beste camera.