The Looming Tower

De serie is gebaseerd op het boek The Looming Tower: Al-Qaeda and the Road to 9/11 van auteur Lawrence Wright. De serie volgt het groeiende conflict tussen de FBI en CIA tijdens de opkomst van Osama bin Laden en Al Qaida. Er wordt dieper ingegaan op de rivaliteit tussen de twee agentschappen die gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor de aanloop van de aanslagen op 11 september en de daarop volgende oorlog in Irak. The Looming Tower is van de Amerikaanse streamingdienst Hulu, dat ook verantwoordelijk is voor de hitserie The Handmaid’s Tale.

must watch series MAN MAN

Bodyguard

Mocht je de serie nog niet bekeken hebben, dan is dit het moment. De serie volgt David Budd, een oorlogsveteraan die heeft gestreden in Afghanistan. Zijn terugkomst verliep niet geheel soepen en hij probeert zijn leven weer op te pakken in Londen. Hier gaat hij werken als specialist protection officer, oftewel een persoonlijke bodyguard, voor niemand minder dan de minister van Binnenlandse Zaken: Julia Montague. Bodyguard is te zien op Netflix.

must watch series MAN MAN

The Terror

De serie The Terror speelt zich af in de 19e eeuw en is gebaseerd op waargebeurde verhalen. Hier probeerde de British Royal Navy samen met zijn bemanning om een noordelijke route naar India en China te ontdekken. Op papier leek het een goed plan, maar helaas werd het in de praktijk een stuk moeilijker. De temperaturen lagen ver onder het vriespunt en het ijs was overal. Het schip strand uiteindelijk op één van de meest extreme gebieden op aarde. Niet alleen zullen ze moeten overleven in de barre omstandigheden, er staat ook nog een monster op ze te wachten. De serie voor nu alleen te zien op AMC.

must watch series MAN MAN

Succession

Succession is een Amerikaanse drama serie van HBO.  De serie volgt de welgestelde familie Roy. Hier probeert het hoofd van de familie, Logan Roy, de toekomst van zijn familiebedrijf veilig te stellen. Zoon Kendall staat vol ongeduld te wachten tot hij het roer over kan namen van zijn vader. Echter proberen zijn broer en zus daar een stokje voor te steken.  Er ontstaat een grote machtsstrijd tussen de kinderen van Logan die allemaal hun eigen ideeën hebben bij de toekomst van het bedrijf.

must watch series MAN MAN

Forever

Forever is een komedieserie waarin het leven van June en Oscar centraal staat. Ze hebben een comfortabel maar voorspelbaar leven in het altijd rustige Riverside, Californië. Twaalf jaar lang voeren ze al dezelfde gesprekken, gaan ze op vakantie naar hetzelfde huisje aan het meer zoals altijd en eten ze hetzelfde. Het leven van de twee komt echter vol verassingen te staan wanneer ze op een ski-trip gaan en ze zich plots op onbekend terrein bevinden. De serie is te zien op Amazon Prime.

must watch series MAN MAN

Zijn series niet echt je ding en ga je liever op pad met je vriendin? Dit zijn perfecte dates voor de winter.