Teufel CAGEĀ gaming headset

Als je alleen maar genoegen neemt met het beste van het beste, dan moet je deze Teufel CAGE gaming headset eens checken. Beter dan dit ga je het namelijk niet krijgen. Ten eerste is het geluid van uitstekende kwaliteit. Het geluid wordt soms onderschat, maar het is een ontzettend belangrijk onderdeel van het gamen. Teufel CAGE maakt gebruik van hoogwaardige grotere drivers waardoor je elk detail goed zal kunnen horen. Hierdoor krijg je het gevoel alsof jij jezelf middenin jouw GTA-game bevindt. Daarnaast zit er in de headset een HD-microfoon waardoor het net lijkt alsof de persoon waarmee je communiceert, direct naast je zit. Deze gaming headset is geschikt voor de PC en voor andere game consoles.

gaming headset

Je onmisbare wapenbroer

Naast het hoogwaardige geluid is het ook belangrijk dat een headset comfortabel zit. Misschien heb je hem namelijk wel uren achter elkaar op. Bij deze headset is dat totaal geen probleem. De oorschelpen zijn groot en zacht. Op de linker oorschelp kan je het geluid naar wens dempen. Als je hem gebruikt bij pc-games zal je nog meer gewin hebben van deze koptelefoon. Met de gratis Teufel Audio Center software kan je de CAGE headset namelijk helemaal aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Zo kan je onder andere de equalizer, microfoon- en gespreksvolume aanpassen.

CAGE

Tot slot is er natuurlijk het krachitge design van de koptelefoon. De Teufel CAGE beschikt over een chique design met gunmetal aluminium, flexibel verenstaal en extra dikke padding. Bij het ontwerp van de headset gedacht aan mensen die een bril dragen.

teufel headset

Check de website van Teufel voor meer informatie over deze ultieme gaming-headset.