Deze nieuwe films worden verwacht op Netflix

Met een bibliotheek die bijna alles heeft, kan Netflix het soms moeilijk maken om te vinden waar je naar zoekt. Dus gaan we vaak kijken naar iets dat we al duizenden keren hebben gezien. Maar het kan gunstig voor je zijn om te kijken naar wat nieuw is op de streamingdienst. Dus hier zijn een aantal ijzersterke films die we nog in 2021 kunnen verwachten.

1. Red Notice

Als eerste in de lijst hebben we Red Notice, een aankomende actiekomedie met Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot in de hoofdrollen. De film volgt het verhaal van hoe de FBI’s top profiler en twee rivaliserende criminelen samenkomen door aan een gewaagde overval.

Red Notice zal op 12 november op Netflix verschijnen. De film heeft zeker een aardige duit gekost. Met een budget van 171.6 miljoen euro, waarvan zo’n 51 miljoen werd besteed aan de hoofdrolspelers, is dit de duurste Netflix film ooit. Kortom: de verwachtingen zijn hoog.

 

2. Bruised

Bruised is een sportdrama geregisseerd door Halle Berry. Het verhaal gaat over Jackie Justice, een gepensioneerde MMA-vechtster. Ze krijgt de kans om haar carrière in de ring weer op te pakken door undergroundgevechten. Tegelijkertijd krijgt ze te maken met de onverwachte terugkeer van haar 6-jarige zoon, die ze als baby ter adoptie heeft afgestaan. De film verschijnt 24 november op Netflix en is het regiedebuut van Halle Berry, wie tegens de hoofdrol speelt.

 

3. The Power of the Dog

We bevinden ons in het jaar 1925. De Burbank broers zijn rijke ranchers in Montana. De charismatische Phil Burbank boezemt angst en ontzag in bij de mensen om hem heen. Wanneer zijn vriendelijke broer George in het geheim trouwt met een dame, doet Phil er alles aan om haar leven een hel te maken.

De film is geschreven en geregisseerd door Jane Campion en heeft al een award gewonnen voor beste regie en een score van 91% op Rotten Tomatoes. De releasedate is 1 december 2021 en de supersterren cast bestaat uit Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst en Jesse Plemons.

 

4. The Unforgivable

Sandra Bullock speelt de rol van Ruth Slater, een gevangene die wordt vrijgelaten in een maatschappij die haar verleden niet wil vergeven. Ruth is zelf op zoek naar vergiffenis en begint een zoektocht naar haar vervreemde zus voor een beter leven. The Unforgivable is vanaf 10 december te zien op Netflix. De film is geregisseerd door Nora Fingscheidt en gebaseerd op de miniserie Unforgiven van Sally Wainwright.

 

5. Don’t look up

De komediefilm Don’t look up gaat over twee astronomen die de mensheid proberen te waarschuwen voor een naderende komeet die de aarde zal vernietigen. Echter gaat dit niet zonder slag of stoot. Vanwege hun lage positie gelooft vrijwel niemand binnen de organisatie hen.

De hoofdrolspelers van de zwarte komedie zijn Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence. Ook acteurs als Meryl Streep, Jonah Hill, Tyler Perry, Timothée Chalamet en Chris Evans zullen in de film te zien zijn. Als je van wat donkere humor houdt, is dit de film voor jou. 24 december verschijnt Don’t look up op Netflix.

Kan je nou niet wachten en wil je nu gelijk al wat zien? Bekijk dan de 5 goede films gebaseerd op waargebeurde verhalen.