Airpods te duur? Deze earbuds zijn goede alternatieven

Vandaag de dag zijn oordopjes niet langer meer simpele tools om muziek te luisteren, maar volwaardige gadgets met eindeloze mogelijkheden. Wij selecteerden een aantal voordelige earbuds als sterke alternatieven van de bekende Apple Airpods.

Nothing ear (1)

Dit zijn zonder enige twijfel de meest gehypte oordopjes van dit moment. Carl Pei (de oprichter van OnePlus) lanceert binnenkort het allereerste product van zijn eigen bedrijf: de Nothing Ear (1). Met deze earbuds wil hij de concurrentie aangaan met de Airpods Pro. We kunnen hier heel stellig over zijn: dit doet hij voortreffelijk.

De Nothing Ear (1) focust zich op “puur geluid” en voor een prijs van slechts 99 euro overtreffen de earbuds alle verwachtingen. Voor zo’n relatief lage prijs is Nothing erin geslaagd om complete earbuds te realiseren die een genot voor je oren zijn. De comfortabele ear (1)-oordoppen beschikken over actieve noisecancelling, IPX4-rating en zelfs een transparancy-modus. Ook biedt de app de mogelijkheid om de bediening en het geluid van de earbuds te personaliseren.

nothing ear (1) earbuds

ear (1)

Nothing €99 Shop nu

Bovendien kan je zien dat design hoog in het vaandel staat bij deze stijlvolle earbuds. De transparant-look van de oordopjes en de oplaadcase geven het geheel een kenmerkende uitstraling.

Vanaf 17 augustus wordt de eerste gelimiteerde verkoop op de website van Nothing gehouden. Kan jij niet wachten? Dan hebben we goed nieuws voor je: 13 augustus om 09.00 uur kan jij de Nothing ear (1) aanschaffen via de website van Mr Porter.

JBL Tune 225TWS

Als je denkt aan betrouwbare audiomerken, dan zal JBL ongetwijfeld ergens bij jou in het lijstje staan. Niet alleen de speakers van JBL, maar ook de earbuds bieden jou een heldere audio-ervaring. De JBL Tune 225TWS voorziet de luisteraar van het krachtige JBL Pure Bass-geluid.

jbl earbuds

Tune 225TWS

JBL €86,79 Shop nu

Met deze draadloze oordopjes weet JBL een veelvoorkomend probleem in draadloze oordopjes te tackelen. De Dual Connect functie maakt het mogelijk om slechts één van de twee earbuds te gebruiken om muziek te luisteren of te bellen, terwijl de ander aan het opladen is in de case. Je kan tot wel vijf uur achter elkaar naar je favoriete tunes luisteren en mochten de earbuds leeg zijn, dan zijn ze binnen no-time opgeladen in de oplaadcase. Met een volledig opgeladen case ben jij zo’n 25 uur zoet.

Philips TAT3215

Ben je op zoek naar earbuds zonder al te veel poespas, maar die wel sterk geluid garanderen? Dan zijn deze oordopjes van Philips wellicht de juiste voor jou. De earbuds zijn IPX4-geclassificeerd en zijn dus bestand tegen zweet en regen. Met volledig opgeladen oortjes kan jij 6 uur lang genieten van jouw muziek en mocht je een volledig opgeladen case op zak hebben, dan heb je tot 24 uur afspeeltijd tot je beschikking.

earbuds philips oordopjes draadloos

TAT3215

Philips €59,95 Shop nu

Zit je op de fiets met je earbuds in en wil jij je smartphone toch bedienen? Geen probleem. Zonder je telefoon aan te raken kan jij de spraakassistent aanzetten voor informatie, routebeschrijvingen en meer.

Huawei Freebuds 4i

Ook Huawei kan niet ontbreken in het lijstje met earbuds. De Huawei Freebuds 4i zijn perfect voor intensief gebruik. Eenmaal volledig opgeladen kan jij 10 uur lang aan een stuk door muziek luisteren. Mocht je echt een muziekliefhebber zijn en de oordopjes leeg zijn, dan biedt de meegeleverde oplaadcase de helpende hand. In slechts 10 minuten zijn de earbuds weer ready om 4 uur lang te beuken. Met een volledig opgeladen case kan jij de oordopjes 22 uur lang gebruiken.

Huawei draadloze oordopjes

FreeBuds 4i

Huawei €79 Shop nu

Verder maken de functies het een volledig paar oordopjes. De actieve noisecancelling zorgt ervoor dat jij omgevingsgeluiden en ruis kan dempen om je muziek beter te horen. Ook maken de oordopjes direct verbinding met je device wanneer je de oplaadcase opent. Kortom: een goed alternatief voor de Apple Airpods.

OnePlus Buds

Last but not least, Oneplus. Deze stijlvolle oordopjes bieden een zeer krachtig geluid, voor maar liefst 30 uur lang met een opgeladen case op zak. De oordopjes zelf kan je per volgeladen accu zo’n 7 uur lang in je oren laten zitten om muziek te luisteren. Het komt weleens voor dat het geluid van oordopjes niet helemaal synchroon lopen met het getoonde beeld op je device. Gelukkig heeft OnePlus hier aandacht aan besteed en zijn de oordopjes voorzien van een Fnatic-modus, waarmee geluid en actie op het scherm hand in hand gaan.

oneplus oordopjes draadloos

Earbuds

OnePlus €88,90 Shop nu

Tot slot zal de noisecancelling functie de audio-ervaring ten goede komen én is de bediening aanpasbaar, waardoor jij zelf kan bepalen wat er gebeurt zodra jij één, twee of drie keer tikt op je earbud.

Ben je op zoek naar een unieke speaker? Check dan deze 3-in-1 terras heater met bluetooth speakers en discolichten. Ideaal voor late zomeravonden in de achtertuin.