Bol.com heeft de perfecte oplossing voor de koudere avonden: een Bluetooth terras heater. Een multifunctioneel apparaat die meer dan alleen warmte levert. De heater is tegelijkertijd ook een bluetooth speaker én een discolamp. Ideaal voor elke gelegenheid.

Een 3-in-1 terras heater

Het lijkt net alsof je een stijlvolle nieuwe lantarenpaal in je tuin hebt staan. Deze lantarenpaal heeft alleen wel een 1500W halogeenverwarming die jou lekker warmt houdt tijdens de koelere dagen. Tijdens het snoezelen onder een dekentje kan je je favoriete muziek op de bluetooth speakers zetten. Met de afstandsbediening kan je perfect te sfeer bepalen. Van kaarslicht voor bij het snoezelen onder de deken, tot met de muziek meegaande lichten voor een feestje. Je kan het licht ook langzaam later overgaan in de verschillende kleuren.

terras heater met bluetooth

Check deze link om naar Bol.com te gaan.

Gebruiksvriendelijk en veilig

Deze multifunctionele gadget is heel makkelijk in gebruik en onderhoudsvrij. Daarnaast maakt hij gelukkig ook niet zo veel lawaai zodat je rustig naar je favoriete hits kan luisteren. Het verwarmingselement wordt beschermd met een koele aanraking, anti roest zwart gaas. Hierdoor kunnen er geen vingers verbranden. Als je die onhandige vrienden hebt uitgenodigd die nog wel eens wat willen omgooien, dan heeft de Molino Garden terras heater daar ook wat op gevonden. Dankzij de kantelbeveiliging en verzwaring van de heater is het een stuk veiliger en valt hij lastiger om. Dan hoef je daar in ieder geval geen zorgen over te maken.