De belangrijke alcoholtest

In de video hebben de ‘Cheap Holiday Expert’ en haar partner James een refractometer meegenomen, misschien beter bekend als een alcoholmeter. De Cheap Holiday Expert, ook wel bekend als Chelsea Dickenson, onderzocht de wodka in een ‘goedkoop all-inclusive hotel’. Chelsea maakt al lange tijd TikToks voor haar ruim 90k volgers met allerlei verschillende tips om een goedkope vakantie te beleven. Ideaal!

Met een pipetje gaan ze aan de slag voor het experiment. Ze druppen een beetje wodka op de meter. Op de meter is een vlaggetje gezet, welke 37,5 aangeeft. Dat is het percentage waar het in principe zou moeten eindigen. Wel is belangrijk om te vermelden dat de temperatuur invloed kan hebben op het experiment. 

Zit er echt minder alcohol in drankjes van een resort?

Uit het experiment is geconcludeerd dat het hotel waar zij zitten niet het alcohol verwatert. Relaxt! Het percentage komt uit op 33%, wat redelijk in de buurt zit van de 37,5%. Ook zegt het stel gezien te hebben dat de fles opengemaakt werd. Dus veel tijd om water toe te voegen was er niet voor de barman.

@cheapholidayexpert

🥃💦 Are hotels watering down your drinks?!! SURELY NOT?! So many of you said this to me in the run up to our cheap all inclusive holiday and so James and I decided to INVESTIGATE 🕵🏻 We await your thoughts on our highly scientific experiment 😂 #cheapholidays #cheapholiday #budgettravel #allinclusive #allinclusiveresorts

♬ original sound – Cheap Holiday Expert