Genieten van een alcoholisch drankje op het strand

Zon, zee, strand en een goed glas wijn: wat wil je nog meer? Natuurlijk hoeft alleen niet iedereen te weten dat je alcohol aan het drinken bent. En met deze strandtas is dat ook verleden tijd, want je kunt heel discreet wijn – of andere drankjes – drinken zonder dat je een hele fles uit je tas hoeft te halen. De strandtas heeft namelijk een tap die in de tas is ingebouwd en waarmee je ongemerkt wijn kunt tappen die ook nog eens gekoeld is.

 

De PortoVino, zo heet de tas, heeft ruimte voor maar liefst twee flessen wijn, dat is dus 1,5 liter. Binnen in de tas zit een vak dat zowel geïsoleerd als anti-lek is. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je wijn te warm wordt of de hele tas er op gegeven moment onder zit. De tap zit aan de zijkant en zit verborgen onder een flap. Bekertje of glas eronder en je kunt genieten van je drankje.

PortoVino strandtas met wijntap

Je vult de zak met het drinken buiten de tas, schroeft de tap erop en plaats hem dan in het geïsoleerde vak. Natuurlijk is er nog genoeg ruimte voor al je andere spullen in de tas. Ideaal toch? De PortoVino is beschikbaar in meerdere verschillende kleuren: rood, blauw, of met het patroon van de Amerikaanse vlag: er is keuze genoeg.

Nu verkrijgbaar bij AliExpress

Deze strandtas met tap voor wijn en andere drankjes is momenteel verkrijgbaar op AliExpress voor slechts €16,29 en nog wat verzendkosten om hem in Nederland te laten bezorgen, maar dat is slechts €5,19. Dus de totaalprijs valt reuze mee. Wil je liever niet steeds je drankje in hetzelfde zakje doen voor in de tas, dan is dat ook geen probleem. Je kunt deze ook gewoon bij bestellen zodat je je niet altijd zorgen hoeft te maken over het schoonmaken.