Je hoort wel vaker dat mensen verschillende dingen naast elkaar doen. Zo heb je voetballers die daarnaast ondernemers zijn, acteurs die daarnaast een podcast hebben of CEO’s die een heel goed balletje kunnen slaan op de golfbaan. De combinatie van Christina Carmela is wat unieker. Zij is namelijk pilote, tv-beroemdheid én model. Dit zal voor veel mannen toch wel echt het totaalpakketje zijn.

Wie is Christina Carmela?

Christina Carmela is al langere tijd pilote en model, maar werd pas onlangs een tv-beroemdheid. Zij was namelijk in 2021 onderdeel van het tweede seizoen van Too Hot To Handle. Zij kwam wat later in het programma, toen de kern al meerdere dagen in de villa zat.

Zij schudde de relaties in de villa even goed door elkaar en pakte bijna Cam van Emily af. Hierdoor werd ze al snel één van de favorieten van de fans en ze heeft inmiddels dan ook ruim een half miljoen volgers op Instagram. Ze is nog altijd samen met één van de andere deelnemers van het programma: niet Cam, maar Robert. Wij wensen ze in ieder geval veel geluk samen.

Pilote, tv-beroemdheid én model

De 30-jarige Christina komt uit Kaapstad, Zuid-Afrika, maar is half Italiaans en half Portugees. Naast tv-beroemdheid is ze dus ook model en pilote. Ze werd pilote nadat haar vader ook lange tijd piloot was. Ze treedt dus in de voetsporen van haar vader. In dit werkveld ervaart ze dat mannen duidelijk de baas zijn. Zo zei ze al eens dat ze dubbel zo hard moet werken als mannen om maar half zoveel krediet te krijgen als het andere geslacht.

Christina Carmela heeft dus een enorm gevarieerde carrière en is daarnaast populair onder de mannen, zo ook alle mannen in Too Hot To Handle. Ze post vaak uitdagende foto’s op social media en haar Instagram doet het erg goed. Waarschijnlijk gaan we in de komende jaren nog veel van haar horen!

Zie hieronder een aantal foto’s van de Instagram van Christina Carmela: