Too Hot To Handle is een populaire serie op Netflix

Carly Lawrence was één van de deelnemers van het tweede seizoen van de super goed scorende reality serie ‘Too Hot To Handle’, die gemaakt wordt door Netflix. Een groot onderdeel van de show is meestal de vele drama die er in de villa plaatsvindt en ook Carly deed hier volop aan mee. Ze had een ‘dingetje’ met twee verschillende mannen die meededen aan de serie. Met één van deze twee, Joey, is ze nog altijd samen.

Het idee van Too Hot To Handle is simpel: een groep ‘gretige’ personen wordt in een villa gestopt. Ze verwachten daar een maand vol drank, drugs, feest en avontuur in bed. Echter, er zit een adertje onder het gras. Elke vorm van intiem contact is verboden. Hoewel de kandidaten denken dat ze hier wel onderuit kunnen komen, hebben ze het goed mis. De pionvormige Lana houdt ze namelijk 24 uur per dag, 7 dagen van de week, volop in de gaten. 

Carly Lawrence op vakantie

Een van de kandidaten van het tweede seizoen was dus Carly Lawrence. Hoewel ze in de eerste afleveringen van Too Hot To Handle constant te zien is met de American Football atleet Chase DeMoor, eindigt ze uiteindelijk met Joey, met wie ze al verschillende keren de regels overtrad. 

Met hem is ze nu dan ook op vakantie naar Los Angeles. Hier geniet ze volop van het mooie weer, de mooie stranden en de leuke bezigheden. Ze laat dit ook graag zien op Instagram en met de foto’s die ze plaatst maakt ze enorme indruk. Het blijkt dat het Canadese model, en tevens influencer, enorm fit is. Waar haar carrière haar zal leiden weten we natuurlijk nooit, maar wij wensen haar in ieder geval een prettige vakantie. 

Zie een aantal foto’s van haar Instagram hieronder: