Goede e-readers om thuis e-books te lezen

Dus ben jij een echte boekenwurm? Dan is een e-reader voor jou wellicht the way to go. Wij selecteerden 5 goede e-readers waarmee jij lekker kunt blijven lezen. Check it out:

1. Kobo Clara HD – €129,99

De Kobo Clara HD is een e-reader met een 6 inch-scherm. Helaas is hij niet waterdicht. Lees je dus vaak aan het strand of in bad, dan is het toch een fijne gedachte dat het apparaat hier (goed) tegen kan. De Kobo Clara HD biedt eigenlijk alles wat je van een e-reader verwacht, op een waterdichte buitenkant na. De e-reader is prima en heeft daarom ook een relatief zacht prijsje. Het wordt onderhand wel tijd voor een vlotter besturingssysteem, maar los daarvan is er eigenlijk weinig op het apparaat aan te merken. Het compacte design is de voornaamste reden om uitgerekend deze e-reader te kiezen. Duizenden boeken, letterlijk in je broekzak.

e-reader

Check deze link voor meer info over de Kobo Clara HD

2. Kobo Forma – €279,99

Een iets duurdere e-reader, maar wel eentje die enorm fijn leest is de Kobo Forma. Zo heeft de Forma een uniek 8 inch-scherm met een resolutie van 1440 x 1920 pixels. Het meest opvallende is echter het nieuwe ontwerp met bladerknoppen in de brede zijrand. De knoppen zijn verwerkt in een brede rand, waardoor je de e-reader kunt vastpakken zonder dat je duim het scherm raakt. Met een gewicht van 197 gram is de Forma licht genoeg om met één hand vast te houden. De Kobo Forma is een uitstekende e-reader met een lekker groot scherm, bladerknoppen en fijne schermverlichting.

e-reader lezen

Check deze link voor meer info over de Kobo Forma

3. PocketBook Touch Lux 4 – €129,94

De PocketBook Touch 4 is het goedkoopste model met een aanraakscherm. De e-reader heeft een 6 inch-scherm. Het aanraakscherm is verlicht, maar de kleur is niet in te stellen. Handig is weer dat je ook kunt bladeren met knoppen. De e-reader heeft 8 gigabyte ingebouwd geheugen en is uit te breiden met geheugenkaartjes. Grappig is dat PocketBook simpele extra apps biedt zoals spelletjes en een notities, helaas is de software soms wel traag.

Check deze link voor meer info over de PocketBook Touch 4

4. PocketBook Inkpad 3 Pro – €269

De iets luxere versie van de vorige e-reader is de PocketBook. Hij valt op door zijn grote 7,8 inch-scherm. Onder de naam SMARTlight is het scherm voorzien van achtergrondverlichting waarvan de kleur ingesteld kan worden. Net als de andere PocketBook-readers heeft ook de InkPad 3 fysieke bladerknoppen. De PocketBook Inkpad 3 Pro valt op door zijn extra apps als spelletjes en notities. Met 16 gb opslagruimte en een waterbestendige (niet waterdicht!) huls heb je genoeg leesplezier!

Check deze link voor meer info over de InkPad 3 Pro

5. Kobo Libra H2O -€180

De Kobo Libra H2O heeft een 7 inch-scherm met een resolutie van 1680 x 1264 pixels met verlichting waarvan de kleurtemperatuur instelbaar is. Ook met de fysieke bladerknoppen volgt Kobo dezelfde blauwprint. Er is alleen een belangrijk verschil: de Libra H2O is niet Kobo’s topmodel, dat is immers de 8 inch Forma. De Libra H2O is met een prijskaartje van 179 dan ook een stuk goedkoper. Kortom een interessant model voor wie een wat luxere reader zoekt.

e-reader

Check deze link om de Kobo Libra H2O te bestellen

 Heb je een keuze kunnen maken? Want wij hebben een lijstje met boeken die iedere man gelezen moet hebben.