Altijd weer wat nieuws verzinnen

Hoe gezellig je het misschien ook vindt om elk weekend met je vrienden op het terras te zitten en een biertje te drinken, soms is het ook leuk om iets nieuws te proberen en avontuurlijke activiteiten te ontdekken. Weg van de gebruikelijke routine en altijd maar weer iets moeten verzinnen om met je vrienden te doen. Maar voor leuks kun je dan wel gaan doen? De escape rooms komen inmiddels ook wel aardig je strot uit. Gelukkig voor jou hebben wij namelijk hét perfecte vriendenuitje ontdekt. Het is tijd om jullie innerlijke kinderen los te laten en jezelf helemaal te laten gaan tijdens een geweldig spel van glow-in-the-dark apenkooien voor volwassenen.

Glow-in-the-dark apenkooien voor volwassenen

Herinner je je die opwindende momenten tijdens de laatste gymles voor de zomervakantie nog? De gymzaal die vol stond met speelattributen en het magische gevoel van vrijheid terwijl je het uitgestippelde parcours volgde. Veel mensen herkennen dit gevoel, maar helaas was dit gevoel voorheen vooral nostalgisch. Precies om mensen dit gevoel toch weer te laten ervaren, is er nu een glow in the dark-apenkooigym.

De Apenkooigym biedt meer dan alleen klassiek apenkooien: je kunt er ook tikkertje, rugby en zelfs Super Mario Kart spelen. Maar nu is er ook nog de nieuwste toevoeging: de spectaculaire glow in the dark-experience. Verzamel je vrienden, roep je innerlijke kind op en beleef samen een onvergetelijke tijd in het donker. Het leukste is nog om opvallende kleding aan te trekken en zelfs je gezicht te laten schminken voor de beste ervaring.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ApenkooiGym (@apenkooigym)

Waar kun je dit doen?

De Apenkooigym is al razend populair en op meerdere plekken in Nederland te ervaren. Zo hebben ze onder anderen gyms in Amsterdam, Breda, Den Haag, Groningen, Utrecht en Rotterdam. Er zit dus altijd wel een locatie tussen die dicht bij jullie is. Lijkt dit nou het perfecte uitje voor je vriendengroep? Check dan deze link om een dagje langs te komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ApenkooiGym (@apenkooigym)

Lees ook: Indoor speeltuin komt met 18+ avonden met drank en happy hours.