Indoor speeltuin voor een 18+ publiek

Een indoor speeltuin in het Verenigd Koninkrijk, Big Fun, heeft speciaal voor het 18+ publiek een avond gemaakt waar de volwassenen weer een klein beetje kind kunnen zijn. Elke vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 zijn de deuren open voor de meerderjarigen en kan je hier helemaal los gaan zonder je te schamen of irriteren aan kleine, gillende kinderen. Klimmen en klauteren, in de ballenbak zitten met een baco, zo snel mogelijk van glijbanen af gaan of springen op de trampolines; het kan hier allemaal. Hun slogan is daarom ook: “Laat je innerlijke kind opnieuw tot leven komen tijdens Adult Night.” 

Happy hour is beter dan ooit

Tussen 20:00 en 21:00 is het happy hour en krijg je twee drankjes voor de prijs van één. Ze serveren een uitgebreid assortiment aan alcoholische en non-alcoholische dranken. Ook hebben ze een legendarische Double Vodka Slush die zeker de moeite waard is. Daarnaast kun je er ook nog snacks en warme gerechten bestellen. Om de avond van je leven te beleven moet je van te voren reserveren en een ID meenemen, want anders word je logischerwijs niet toegelaten.

Een kaartje kost slechts £7,95 per persoon, dat is omgerekend zo’n €9,20. Helaas is dit idee nog niet in Nederland geïntroduceerd en zou je naar Hull, Portsmouth of Swansea in Engeland moeten. Wel hebben we in Breda een speeltuin voor volwassenen waar je onbeperkt pizza kan eten, maar dit is jammer genoeg zonder happy hour. Hiervoor zou je toch echt het water over moeten.