Glennis Grace wil niet weg uit Amsterdam

De 42-jarige Glennis Grace was lang samen met haar partner Lévy Simon. Helaas hield voor hun op als stel: ze gingen uit elkaar. Hoewel ze al een tijdje uit elkaar zijn, maakte ze het afgelopen week pas bekend via Instagram.

De zangeres blijft achter in de villa waar ze net waren ingetrokken. En dat is niet gek, want Glennis wilde altijd al dichtbij het centrum van Amsterdam wonen. En de villa waar ze nu in woont, ligt op steenworp afstand van de Jordaan. Precies zoals ze wilde. Ze moet nu wel zelf alle huur betalen en dat is een behoorlijke kostenpost.


Foto: Bekende Buren

De villa lijkt zo uit Ibiza te komen

Na drie jaar zijn de twee dus uit elkaar gegaan, voor Glennis een zwaar moment in haar leven. Ze deelde op Instagram: “Ik heb heel erg de tijd moeten nemen om dit naar buiten te kunnen brengen. We zijn helaas uit elkaar en dat doet mij heel erg veel pijn. En hem ook, maar het is voor nu het beste.” De 26 jaar jonge Lévy Simons werkt onder de naam Allessio samen met Mr. Probz, Jamai en Shary-An. Ze waren samen in een villa gaan wonen, in het stadsdeel Westerpark in Amsterdam. De villa telt vijf kamers in totaal. Daarvan zijn drie slaapkamer en de villa heeft twee badkamers. Koken en eten kan in de grote woon- en eetkeuken die is voorzien van alle professionele inbouwapparatuur.

Ondanks dat de villa dichtbij de Jordaan ligt, woont ze tóch aan de bosrand. Ze heeft zelfs een mooie grote tuin waarin ze in alle rust kan genieten van de natuur om haar heen. En wanneer ze zin heeft om naar het centrum te gaan, loopt ze even haar ‘walking closet’ in en loopt ze zo de Jordaan binnen, waar ze zelf is opgegroeid.


Foto: Bekende Buren


Foto: Bekende Buren

Glennis Grace haar woonlasten

Ze betaalt wel flink wat geld voor de villa. De huur bedraagt 3500 euro per maand, daarnaast heeft ze 7000 euro borg moeten betalen vóórdat ze introk. Maar voor dat bedrag woont ze in een prachtige wijk, heeft ze een mooie tuin en de woonoppervlakte van de villa bedraagt 163 vierkante meter.

Bekijk hier nog meer foto’s van de prachtige villa van Glennis Grace:

glennis grace villa
Foto: Bekende Buren


Foto: Bekende Buren


Foto: Bekende Buren

glennis grace villa
Foto: Bekende Buren

glennis grace villa
Foto: Bekende Buren