Waar gaat de film Glass over?

Glass neemt ons mee op een intrigerende reis waarin de personages uit Shyamalans eerdere films samenkomen. We ontmoeten David Dunn, die superkrachten heeft en nu als een soort moderne vigilante de straten van Philadelphia bewaakt. Zijn pad kruist met Kevin Wendell Crumb, een man met meerdere persoonlijkheden en duistere intenties. Beide mannen worden gevangen genomen en belanden in een psychiatrische instelling onder toezicht van Dr. Ellie Staple (gespeeld door Sarah Paulson). Maar dan komt Elijah Price, alias Mr. Glass, in beeld. Hij is een meesterbrein met een verwoestend plan dat de wereld van superhelden en schurken voorgoed zal veranderen.

Bekijk hier de trailer van de film Glass:

 

Welke acteurs en actrices spelen er in de film?

De cast van de film is indrukwekkend en brengt deze complexe personages tot leven. Bruce Willis schittert als David Dunn, met zijn stoïcijnse vastberadenheid en mysterieuze krachten. James McAvoy levert een onvergetelijke prestatie als Kevin Wendell Crumb, waarbij hij naadloos tussen verschillende persoonlijkheden switcht. En laten we Samuel L. Jackson niet vergeten, die Mr. Glass vertolkt met zijn kenmerkende charisma en intellect.

Met deze cast en het meesterlijke regiewerk van M. Night Shyamalan is de film een must-see voor liefhebbers van boeiende psychologische thrillers. Het is een film die je aan het denken zet en je op het puntje van je stoel houdt tot het verrassende einde.

Goed ontvangen film

Glass maakte zoals altijd niet alleen indruk op het publiek, maar ook op critici. De film ontving lovende recensies en behaalde een solide score op IMDb (6,6 / 10 sterren). Ook op Rotten Tomatoes lieten veel fans zich uit over hun tevredenheid over de film (ondanks dat de critici iets minder lovend was op dit platform).

Dus voeg deze film snel toe op je Netflix-lijst en maak je klaar voor een avontuur met veel bekende gezichten uit de wereld van Hollywood. Ben je fan van dit genre van hersenbrekers? Bekijk dat onze top 5 psychologische thriller films op Netflix.