Datinggeschiedenis: alle exen van Brad Pitt

Als het om de flirt- en verleidingstechnieken van Brad Pitt gaat, kunnen mannen er nog een hoop van leren. Zoals Ines de Ramon ervoor is gevallen, zijn er voor haar al elf anderen geweest die de liefde met hem hebben ervaren.

Daarvan is hij met twee vrouwen getrouwd geweest. Namelijk met Jennifer Aniston, ook wel bekend van Friends, en met Angelina Jolie, met wie hij zes kinderen heeft. Volgens ons behoren deze twee dames tot de vijf mooiste vrouwen boven de 40. Het leven van Brad Pitt en Angelina Jolie stond sinds 2016 volledig op zijn kop door hun vechtscheiding. Hopelijk verloopt het wat soepeler tussen Brad Pitt en zijn nieuwe vriendin.

Wie is Ines de Ramon, de nieuwe vriendin van Brad Pitt?

Ines is afgestudeerd aan de Universiteit van Genève, met een bachelor Bedrijfskunde, en is vervolgens de creatieve kant op gegaan. Ze werkte onder andere bij sieradenmerken als Christie’s en luxe de Grisogono. Op dit moment is ze werkend bij Anita Ko Jewelry in Los Angeles. Dat ze getalenteerd is, is wel duidelijk, ze spreekt namelijk vijf verschillende talen: Frans, Engels, Spaans, Duits en Italiaans.

Brad Pitt is niet de eerste acteur waar Ines een relatie mee heeft. In november 2022 werd ze al met Paul Wesley, acteur van The Vampire Diaries, gespot. Echter zijn zij hetzelfde jaar nog uit elkaar gegaan.

Ines is na Paul Wesley redelijk snel verder gegaan. Een maand na de scheiding was ze op Brads verjaardag en ze leken het erg gezellig te hebben. Sindsdien spenderen ze veel tijd samen en zijn ze regelmatig te zien op leuke tripjes. Brad is helemaal ready om zijn nieuwe vlam voor te stellen aan zijn kinderen, waar Angelina Jolie het niet mee eens is. Maar Brad Pitt en vriendin Ines de Ramon hebben plannen voor de volgende stap en gaan samen wonen. Bekijk hieronder een aantal foto’s van het fanaccount van Ines de Ramon:

Ines de Ramon

Vriendin van brad pitt