Gijs Staverman casht met de verkoop van zijn woning

Gijs Staverman is misschien niet voor iedereen een bekende naam, maar hij is één van de grootste radiodiskjockeys die Nederland ooit heeft gehad. Daarnaast heeft hij vele verschillende televisieprogramma’s gepresenteerd en is hij eigenaar van zijn eigen productiebedrijf, Staverman Studios. Dit alles bij elkaar heeft hem veel geld opgeleverd en datzelfde geldt voor de recente verkoop van zijn huis in Amsterdam. Neem een kijkje binnenin de ongelofelijke woning van de Nederlandse radiopresentator en ondernemer.

Het huis van Gijs Staverman, dat in Oud-Zuid staat, werd niet meteen verkocht en één van de redenen daarvoor was waarschijnlijk de vraagprijs. Uiteindelijk werd het huis verkocht voor een bedrag van 2.079.000 euro, ongeveer een ton minder dan wat hij er oorspronkelijk voor wilde hebben. Maar je hoeft zeker niet te denken dat de BN’er hierdoor verlies maakt. Integendeel. Alsnog is het voor hem een erg lucratieve deal. In 2007 kocht Gijs Staverman het huis namelijk voor een bedrag van 1.450.000 euro. Hij maakte in de 14 jaar dat hij eigenaar van het huis was dus erg veel winst. 

Voor dat bedrag krijgt de nieuwe koper dus ook zeker wat terug. In totaal bestaat het huis uit een woonoppervlakte van 317 vierkante meter. Deze woonoppervlakte bestaat onder andere uit 3 slaapkamers en 2 badkamers, die verdeeld zijn over 4 verschillende verdiepingen. 

Het huis beschikt over vele bijzondere dingen. Zo ligt er in het huis een zeer bijzondere privé bioscoop. Het is een kamer met een erg groot scherm en daarbij een indrukwekkend geluidssysteem. In de kamer heb je hetzelfde gevoel als wanneer je echt in de bioscoop zit. Daarnaast heeft het huis een strakke keuken met kookeiland, waarin de lekkerste gerechten samengesteld kunnen worden. Deze gerecht kunnen dan opgegeten worden op het prachtige dakterras dat onderdeel is van het huis. Een prachtig huis en een mooie deal voor Gijs.

Check hieronder een aantal foto’s van de woning of klik op deze link.

woning van gijs staverman verkocht

woning van gijs staverman verkochtluxe afgewerkte slaapkamer