Gewoontes van vrouwen die goed zijn in bed

Welke skills je hebt in bed is natuurlijk ook relevant wanneer jij en je partner het bed in duiken, maar het is niet het enige wat belangrijk is. Wanneer zij deze gewoontes heeft, dam is de kans dat jij en je (bed)partner het naar jullie zin hebben in de slaapkamer een stuk groter.

 

1. Open-minded zijn

Kijk, je kunt natuurlijk gaan voor wat je weet dat werkt, maar dat kan ook gaan vervelen. Wanneer jij openstaat voor nieuwe dingen en je dat ook aan je partner laat merken, kunnen jullie samen nieuwe dingen ontdekken. Bijvoorbeeld door standjes of speeltjes uit te proberen. Zo kom je erachter waar jij van houdt, maar ook vooral waar je partner van houdt. Wees dus open-minded voor dingen die je partner wil proberen en stel zelf ook eens iets voor.

2. Zelfverzekerd in bed

Niets is zo aantrekkelijk als zelfverzekerdheid. Weet je van jezelf dat je best wel goed bent in bed? Wees dan niet bang om daar zelfverzekerd in te zijn en je partner te laten zien dat je weet wat je wilt en wat je fijn vindt. Aarzel dus ook niet om je partner te laten zien waar je goed in bent. Ook als je wat minder ervaring hebt kan zelfverzekerdheid je helpen. Zodra jouw partner deze zelfverzekerdheid ook uitstraalt, dan zit je gebakken.

waar ergeren vrouwen zich aan in relatie

3. Aanwijzingen

Bij aanwijzingen denk je misschien gelijk aan hele instructies terwijl jullie bezig zijn en dat lijkt misschien niet zo sexy. Maar aanwijzingen geven kan ook op andere manieren en is eigenlijk de enige manier om te laten zien wat iemand wel of niet fijn vind. Door te kreunen geef je bijvoorbeeld aan dat je iets fijn vindt, een stilte betekent vaak het tegenoverstelde. En wees ook niet bang om af en toe te vragen wat je partner fijn vindt. Wanneer je zelf de vraag krijgt kun je het beste antwoorden met een aanwijzing wat je wel fijn zou vinden. Communicatie ongelooflijk belangrijk.

4. Iets nieuws proberen

Dit hoort misschien nog een beetje bij het open-minded zijn, maar dan een stapje verder. Wanneer jullie merken dat het niet meer zo spannend is als eerst, probeer eens iets nieuws. Bijvoorbeeld door het ook eens buiten de slaapkamer te doen. Zo kunnen jullie samen iets spannends ontdekken. Begint je (bed)partner dit? Dan is het een teken dat hij of zij op het goede spoor zit.

5. Evenveel moeite

Het is niet de bedoeling dat jij al het werk doet, maar ook zeker niet dat je partner dat doet. Wanneer je goed bent in bed weet je precies hoe je moet geven en nemen. Jij verwent je partner en je partner verwent jou. Het moet dus niet allemaal van één kant komen.