Wie is Germaine Peels?

Germaine Aimée Peels is een freelance model en dat is niet zo gek ook, want deze dame is echt prachtig. Het is zeker geen straf als de blondine op Instagram op je tijdlijn verschijnt. Tegenwoordig woont ze in Amsterdam maar van oorsprong komt Peels uit Twente.

 

In 2017 werd ze benaderd door ex-miss Kim Kötter via sociale media met de vraag of ze mee wilde doen aan de Miss Nederland verkiezing. Helaas viel de toen 17-jarige Germaine niet in de prijzen bij de verkiezing, maar het was wel het begin van haar modellencarrière. Overigens niet heel verbazingwekkend, want welke fotograaf wil deze natuurlijke schoonheid nou niet voor zijn camera hebben?

Afgelopen jaar stond Germaine op nummer 242 van de FHM500, de lijst van de 500 mooiste vrouwen van Nederland. Het jaar daarvoor schopte ze het zelfs tot nummer 89. Wie weet kunnen we haar dit jaar ook weer hoger op de lijst verwachten. Ze is er zeker knap genoeg voor en ze heeft – ook niet onbelangrijk – een geweldig gevoel voor stijl.

Haar feed op Instagram is lekker gevarieerd met zowel selfies als professioneel geschoten plaatjes,  afgewisseld met hier en daar een foto van sieraden of een boek voor de aesthetic. Met 19,7k volgers heeft ze al een redelijke aanhang verzameld, maar er is geen twijfel over mogelijk dat dat nog veel meer kan worden wanneer meer mensen deze schoonheid ontdekken. Moet je nog overtuigd worden om deze Amsterdamse schoonheid te volgen? Misschien dat je na het zien van deze posts toch om bent:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Germaine Aimée (@germainepeels)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Germaine Aimée (@germainepeels)