Maak kennis met Lauren Sophie Messack

Lauren Sophie Messack is een lust voor het oog. Op het Spaanse feesteiland Ibiza geniet ze van het weer en schiet ze de mooiste foto’s, die ons iedere keer verblijden wanneer ze in onze Instagram-feed terecht komen.

Het komt niet als een verrassing dat deze hele knappe dame al op haar 13e werd gescout door Touche Models. Sindsdien zijn haar looks er alleen nog maar op vooruit gegaan. Ze is ondertussen ook helemaal booming op Instagram. Met haar achtergrond als grafisch vormgever ziet haar Instagram-feed er altijd helemaal gelikt uit.

Bovendien beschikt ze niet alleen over de looks, ook heeft deze dame the brains en kan ze hard werken. Zo is aan het Instagram-biografie af te lezen dat ze owner is van een kledingmerk genaamd Sunflowersoul the label en Launia. Kortom: deze dame is helemaal into fashion en dat is te zien ook.

De Instagram-foto’s zijn wel heel fruitig

Op haar Instagram zien we niet alleen een gelikte feed, maar ook een aantal redelijk gedurfde foto’s. Deze dame schaamt zich er niet voor om regelmatig (deels) uit de kleren te gaan. We zien haar verschijnen zonder topje of soms is er helemaal geen enkel stukje stof op haar lichaam te bekennen. Ons hoor je in ieder geval niet klagen.

Verder kunnen we maar weinig zeggen over deze dame omdat we er nogal sprakeloos van worden. We houden jullie niet langer in spanning en ga vooral genieten van de heerlijke (tikkeltje pikante) foto’s van Lauren Sophie Messack: