Gerard Piqué en Clara Chia Marti

Shakira kwam een paar weken geleden met een disstrack richting haar ex-man en zijn nieuwe vriendin (genaamd Clara Chia Marti). De twee waren volgens geruchten al aan het daten terwijl Gerard Piqué nog samen was met Shakira. Nu poseren ze voor het eerst samen voor een foto op Instagram. Ze doen dat gehuld in zwarte T-shirts met allebei een kleine glimlach.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gerard Piqué (@3gerardpique)

Shakira ontdekte het vreemdgaan vanwege aardbeienjam

Shakira zal waarschijnlijk niet zo te spreken zijn over de foto – of het laat haar koud. Eerder zei ze al in haar disstrack dat hij ‘een Ferrari heeft ingeruild voor een Twingo’ en dat hij ‘van een Rolex naar een Casio gaat’ en dat zij hem nooit meer zal terugnemen. De zangeres ontdekte dat Piqué vreemdging omdat de pot met aardbeienjam langzaam leeg raakte als zij een tijdje van huis was. Haar kinderen en Piqué houden niet van aardbeienjam dus toen raakte ze overtuigd dat er een vrouw over de vloer kwam.

Zie ook: Shakira showt afgetraind lichaam op vakantiefoto’s

Felle reacties op de post

In de reacties op de Instagram-post zijn een aantal vrolijke berichten te zien, maar er is ook kritiek. Een van reacties met de meeste likes is bijvoorbeeld zeer fel: ‘Ik snap niet hoe een vrouw een man kan vertrouwen die zijn vrouw en kinderen zoiets heeft aangedaan. Als hij het haar heeft aangedaan zal hij hetzelfde of nog erger met jou doen… En een vrouw die in staat is om een gezin te ruïneren en midden in een gezin te komen, is een persoon zonder zelfliefde en zonder empathie naar wie dan ook.’