De imposante sportcarrière van Irene Schouten

De 30-jarige Irene Schouten is allang geen onbekende meer in Nederland. Zowel op de baan als daarbuiten is zij een vrouw van het allerhoogste niveau. Op de Olympische Spelen in Peking wist ze maar liefst drie gouden medailles binnen te slepen. Verder zette Irene dit jaar ook nog eens twee Olympische records neer en won zij het wereldkampioenschap all-round. Maar hier blijft het niet bij, de prachtige blondine won namelijk ook het NK als het EK afstanden met drie gouden medailles. Wat een sportvrouw!

Kortom, het afgelopen jaar was een top jaar voor Irene Schouten en niet alleen op het gebied van schaatsen. Irene heeft namelijk de titel ‘Mooiste sportvrouw van Nederland 2022’ in ontvangst mogen nemen en daar zijn wij het echt volkomen mee eens. Genoeg reden dus om jou Irene Schouten haar nieuwste Instagram-foto in een strak pakje aan jou te laten zien.

Irene Schouten is een ster op Instagram

Naast Irene haar enorme talent voor het schaatsen is zij ook erg actief op Instagram, waar zij inmiddels ruim 232.000 fans heeft verzameld. Zij voorziet hen regelmatig van de mooiste foto’s op het ijs in haar sportoutfit of van een prachtige shoot inlingerie. Met zo’n te gekke foto verraste Irene haar volgers vandaag weer en op deze foto is de blondine in een prachtig pak te zien tijdens een fotoshoot met Women’s Health. Voor ons is Irene echt een super vrouw die van alle markten thuis is en met zo’n fotoshoot wordt je dag gegarandeerd beter. Wij verzamelden de beste foto’s van deze fotoshoot:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1)