Geraldine Kemper gaat uit de kleren

Op Instagram heeft de Nederlandse televisiepresentatrice een Instagram-post gedeeld. Op de foto laat ze een intieme en kwetsbare kant van zichzelf zien. Ze heeft vaker wel uitdagende foto’s gepost. Zoals deze topless foto van Geraldine Kemper.

De foto die vandaag online ging, was niet zomaar een intieme foto zonder kleren. Er zit een belangrijke boodschap achter de foto. De spontane blondine worstelt namelijk met Psoriasis. Met het onderstaande bericht omarmt ze het en zorgt ze voor de nodige positiviteit met een lading zelfliefde.

Zie het bericht hieronder:

Wat is Psoriasis?

Psoriasis is een chronische huidziekte. Normaal gesproken ontstaat nieuwe huid doordat oude huidcellen worden afgestoten en nieuwe huidcellen van onderuit aangroeien. Bij mensen met psoriasis is de aanmaak van nieuwe huidcellen versneld. Hierdoor ontstaat een ophoping van verschillende huidlagen die bestaan uit huidcellen die moeilijk afschilferen. Het kan komen door kapotte huid, stress, ontstekingen en medicijnen. Ongeveer 250.000 mensen in Nederland hebben last van deze huidaandoening.

Al met al vinden we het een prachtig voorbeeld van hoe zelfliefde hoort te zijn. Geraldine, je mag er zeker zijn!