Geraldine Kemper schittert overal

Haar talent werd ooit ontdekt in het programma sterretje gezocht. Duizenden meiden hadden zich toen aangemeld, maar via deze show was het Geraldine Kemper die haar droom kon waarmaken. Dankzij het winnen van dat programma mocht zij bij BNN verschillende programma’s gaan maken. Naast Try Before You Die en Spuiten en Slikken, heeft ze ook meegewerkt aan 3 Op Reis en Proefkonijnen.

Tegenwoordig kunnen we de Nederlandse blondine bij RTL zien shinen. Hier heeft ze onder andere als backstage presentatrice meegewerkt aan de Voice of Holland.

Skinnydippen op Instagram

In al die jaren dat ze hard bezig was met haar werk voor de televisie, heeft Geraldine Kemper ook online een grote schare fans opgebouwd. Ze heeft op haar Instagram profiel inmiddels 629.000 volgers. Deze fans werden gister getrakteerd op een fijne foto. Geraldine besloot te gaan skinnydippen en verraste haar volgers met een kiekje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Dit is niet de eerste keer dat Geraldine een pikante foto op haar Instagram dropt. Zo was ze al een keer topless voor de fotocamera te zien.