Presentatrice Geraldine Kemper

Je kent haar misschien van Spuiten en Slikken, 3 op Reis of Expeditie Robinson: All Stars. Geraldine Kemper is al heel wat jaren op de Nederlandse tv te zien als presentatrice. Eerst bij BNNVARA, tegenwoordig bij RTL. Dit jaar presenteerde ze het programma Tussen de Lakens met Geraldine.

Geraldine heeft er geen moeite mee om over gedurfde onderwerpen te praten en heeft haar 644 duizend volgers op Instagram wel eens laten zien dat een gewaagde foto ook geen probleem voor haar is.

Geraldine showt de sensuele Behind The Scenes voor een reclame

Geraldine Kemper doet wel vaker aan samenwerkingen met merken, maar deze is toch wel heel erg mooi. Ze deed namelijk een sensuele shoot voor een reclamefilmpje van het Van Gils parfum “I for All”. Naast deze reclame zelf mochten haar volgers op Instagram ook genieten van een Behind The Scenes en dat is nog eens genieten. Op de eerste foto zie je hoe nog even gauw het haar van Geraldine wordt gedaan voor de spiegel. Als je swipet, zie je het filmpje met nog meer foto’s en stukjes video. Het zijn hele sensuele beelden en Geraldine heeft zelfs een heel intiem momentje met haar spiegelbeeld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

In de Behind The Scenes op Instagram was er al iets van te zien, maar de reclame is nog mooier. In de eerste paar seconden zie je hoe Geraldine haar kamerjapon uitdoet en nog enkel een setje lingerie aan heeft. Ook het stukje met de spiegel komt terug in de reclame. Geef toe, wie zou die spiegel niet willen zijn? Natuurlijk is er daarna ook nog een shot van Geraldine die het parfum bij zichzelf opdoet. Het is in ieder geval zeker geen straf om deze reclame voorbij te zien komen.